Gå til hoved-indhold
Udstyr
GPSMAP86i er vandtæt, og har en 3 tommer refleksfri skærm og knapbetjening gør det nemt at bruge den på vandet. PR-foto
Udstyr
Udstyr

Nye marine-håndholdte inReach GPSMAP 86i fra Garmin kan redde dit liv

Med GPSMAP 86i er inReach-teknologien for første gang helt integreret i en fuldblods håndholdt kortplotter. Et oplagt valg, hvis du sejler udenfor mobildækning. I en nødsituation, kan inReach sende en SOS-meddelelse til 24/7-overvågningscenteret.

 

Af Troels lykke |

Garmin har en stolt tradition for håndholdte GPS’er dedikeret til marinebrug, som primær navigator på de mindste joller eller til nødbrug på større både, eksempelvis som backup ved strømsvigt eller til brug i grab bag’en. 

Marinemodellerne – med og uden mulighed for indlæsning af søkort – er kendetegnet ved marine-brugerflade med eksempelvis mand overbord-knap og rutenavigation, samt ved at være flydende, så man ikke mister sin navigator, hvis man taber den i vandet.

Med inReach er du altid i kontakt

For nogle år siden erhvervede Garmin DeLorme, specialister i satellitkommunikation, og lancerede inReach, som ligner en almindelig håndholdt GPS, men også er en satellitkommunikator.

- Med inReach er du altid i kontakt med andre, selv når du er udenfor mobil- og radiodækning. inReach kan udveksle tekstbeskeder med ethvert mobilnummer, mailadresse eller anden inReach i verden – og dele din GPS-position med dem, som har brug for at vide, hvor du er, forklarer Lars Frithjof Nielsen fra Garmin i Allerød.

Er du på langfart, kan andre følge din tur på nettet, og du kan hente vejrudsigter hvor som helst.

inReach til SOS-beskeder

Hvis du kommer ud for en nødsituation, kan du bruge inReach til at sende en SOS-meddelelse til 24/7-overvågningscenteret, kommunikere frem og tilbage om din nødsituation og få professionel rådgivning og bekræftelse, når hjælpen er på vej.

- Med GPSMAP 86ia er inReach-teknologien for første gang helt integreret i en fuldblods håndholdt kortplotter til marinebrug – det oplagte valg, hvis du sejler udenfor mobildækning, forklarer Lars Frithjof Nielsen til minbaad.dk.

Udover at indkorporere inReach-teknologien er GPSMAP 86i trådløst integreret med kompatible Garmin-plottere, og kan fungere som fjernbetjening af autopilot og FUSION marine-stereo. Har man ikke brug for inReach-teknologi, vælger man GPSMAP 86s.

Håndholdt marine-GPS inReach® med satellitkommunikationsfunktioner

  • Vandtæt, flydende design, 3" refleksfri skærm og knapbetjening gør det nemt at bruge den på vandet
  • Stream båddata fra kompatible kortplottere og instrumenter for at samle din marinesysteminformation
  • Hold kontakten med inReach satellitkommunikation og tovejs tekstbeskeder via det 100 % globale Iridium® satellitnetværk (satellitabonnement er påkrævet)
  • Fungerer som fjernbetjening til praktisk betjening af din Garmin autopilot og udvalgte FUSION® marineprodukter
  • Understøtter BlueChart® g3 kort, som kan tilkøbes
  • Justerbart GPS-filter udjævner hastigheds- og kursindikatorer over dønninger

Læs mere om GPSMAP 86i der koster 4.999 kr.

content-loader
content-loader
content-loader