Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Garmins inReach Mini giver dig forbindelse til omverdenen midt på Atlanterhavet

Med Garmin inReach Mini til 2.899 kr. kan du over Atlanterhavet og Vesterhavet, kommunikerer med dem derhjemme. Enheden fungerer med din mobil, forklarer Garmins Søren Burø, der brugte den over Atlanterhavet. Her forklarer han.

Af Troels lykke |

Få forbindelse til hele verden lige ved hånden, fortæller Garmin om Inreach Mini:

  • Lille, robust, let satellitkommunikator giver mulighed for tovejs-tekstbeskeder med 100 % global Iridium®-dækning (satellitabonnement er påkrævet)
  • Udløs en interaktiv SOS til 24/7 overvågningscenter for eftersøgning og redning (satellitabonnement er påkrævet)
  • Få adgang til kort, der kan downloades, luftfotos i farve og meget mere med den gratis Garmin Earthmate®app og kompatible enheder1
  • inReach-vejrudsigt (ekstraudstyr) leverer detaljerede opdateringer direkte til din inReach Mini eller parrede enhed: Vælg mellem grundlæggende eller premium vejrpakker
  • Send og modtag inReach-beskeder via kompatible Garmin-enheder, herunder tilsluttet bærbart udstyr og håndholdte enheder
  • Indbygget genopladeligt litiumbatteri giver op til 90 timers batterilevetid ved 10 minutters sporingstilstand2

inReach Mini er din foretrukne forbindelse til at holde kontakten, når du er uden for alfarvej. Det er vores satellitkommunikator i lommestørrelse til eventyr, hvor størrelse og vægt er vigtigt. inReach Mini giver dig mulighed for at sende og modtage tekstbeskeder, spore og dele din rejse og om nødvendigt udløse en SOS-alarm til GEOS' 24/7 katastrofeberedskab. Med inReach ved din familie og dine venner, at de kan holde kontakten, uanset hvor dine aktiviteter fører dig hen.

Rejs lettere, kommuniker smartere

inReach Mini, der måler under 99 mm i højden, 51,7 mm i bredden og vejer blot 100 gram, er behagelig at have i lommen eller rygsækken.

Den opretter forbindelse til Iridium-satellitnetværket, så du kan sende beskeder, og giver 100 % Iridium-dækning over hele verden uden problemer. Du behøver ikke at bekymre dig over, om du er inden for rækkevidde af et mobilsignal, eller om du støder på ujævn dækning.

Rejs lettere, kommuniker smartere

Hvem besvarer dit SOS? Det gør GEOS

GEOS er førende i verden, når det gælder katastrofeberedskabsløsninger og overvågning. De har understøttet redningsaktioner i mere end 140 lande og i den forbindelse reddet mange liv.

Og de er på vagt 24/7 for at besvare dit SOS-opkald, spore din enhed og give besked til de rette kontaktpersoner og beredskabstjenester i dit område. Når du har udløst et nødsignal, bekræfter de, at hjælpen er på vej, og holder dig løbende opdateret om beredskabstjenestens status.

Hvem besvarer dit SOS? Det gør GEOS

Flere måder til at oprette forbindelse

Trådløs tilslutning fra enhed til enhed giver dig mulighed for at fjernstyre inReach Mini til at sende og modtage beskeder med kompatible, håndholdte Garmin-enheder, wearables eller andre mobile enheder1. GPS-baseret sporing giver dig mulighed for at dele dit opholdssted med dem derhjemme eller ude i marken. Du kan også dele dine eventyr på sociale medier. Du får grundlæggende navigation ved hjælp af det kompas, der viser position og afstand langs en rute eller til et waypoint.

Flere måder til at oprette forbindelse

Par med din mobile enhed

Du kan få endnu flere funktioner og større bekvemmelighed med den gratis Earthmate-app, der synkroniserer din håndholdte inReach via trådløs Bluetooth®-teknologi med din kompatible Apple® eller Androidenhed, så du får ubegrænset adgang til kort og luftfotos.

Med Earthmate kan du også praktisk anvende alle inReach-funktionerne på din parrede mobilenhed. Det er også nemmere at sende beskeder, da du har adgang til din telefons kontaktliste fra Earthmate-appen, så du kan nå ud til dem, der befinder sig rundt om i verden – med færre tryk på tastaturet.

Læs mere om inReach Mini, der koster 2.899 kr.

Par med din mobile enhed

Par med Garmin Pilot™

inReach Mini bliver et værdsat kommunikationslink i luftfartsverden. Når din inReach Mini parres via Bluetooth med en kompatibel tablet eller smartphone med Garmin Pilot-appen, gør den det nemt at sende og modtage tekstbeskeder, når du er i cockpittet – selv fra områder uden mobiltelefonsignal.

Appen henter din smartenheds kontaktliste, så det er nemt og problemfrit at få adgang til den. Og da din inReach Mini også er en håndholdt GPS, kan Garmin Pilot udnytte sin solide positionskilde til at vise et flypositionssymbol med georeference på din tablets bevægelige kortvisning.

Til dine følgere på landjorden kan inReach Mini også levere sporing af dit fly ved hjælp af den webbaserede MapShare™ side, der er oprettet for din inReach-konto. Du kan også linke via Facebook#® eller Twitter®.

Kræver et satellitabonnement, der kan oprettes hos Garmin.

Kilde. Garmin

content-loader
content-loader
content-loader