Gå til hoved-indhold
Store både
Designet giver dig mulighed for at nyde stilheden på vandet, uden at forurene dine omgivelser eller miljøet med udstødning og støj, fortæller Greenline i Slovenien. PR-foto

Floor Yachts viser Danmarkspremieren Greenline 39 på Copenhagen Boat Show

Fremtidens motoryacht måske. Greenline Hybrid-konceptet er et kraftfuldt svar på miljøhensyn, da bådene bruger op til fire gange mindre fossilt brændstof end andre planende motorbåde under lignende forhold.

Af Troels lykke |

Båden har alt tænkeligt luksus og komfort, hvilket sikre dig og dine gæster en behagelig sejlads. Fra det store cockpit er der direkte adgang til den rummelige salon med siddegruppe og pantry samt en gennemtænkt styreplads med 360 graders udsyn.

Desuden har båden 2 store sovekabiner og lækkert toilet med brus. Denne båd er udstyret med Yanmar`s stærke og økonomiske 370 hk. motor.

Greenline Yachts handler om miljø

Greenline Hybrid-konceptet er et kraftfuldt svar på miljøhensyn, da bådene bruger op til fire gange mindre fossilt brændstof end andre planende motorbåde under lignende forhold.

Greenline bådene reducerer ikke kun brændstofforbruget, men muliggør også effektiv elektrisk fremdrift ved hjælp af strømforsyning fra batteriet og solenergien. Designet og bygget af specialister og håndværkere med den nyeste infusionsteknologi ved hjælp af de bedste materialer.

 

Greenline Yachts handler om design

Det er meget vigtigt for os at bevare komforten på dækket og om læ på det højeste niveau i hele Greenline Yachts-serien. Det moderne koncept forbinder salon og cockpit, hvilket gør beboelsesområdet endnu mere behageligt.

Det fortæller Thomas Iermiin og Michael Floor fra Floor Yachts i Randers.

Pantryet er placeret agter i salonen, så man har kontakt med sin besætning, både i salonen og på agterdækket. I dag er det meget vigtigt, hvor meget energi vi bruger, især energi, der stammer fra fossile brændstoffer. Med det for øje, har vi designet et skrog, som bruger meget mindre energi på at bevæge sig gennem vandet.

Greenline Yachts handler om dig

- Når vi designer og bygger vores både, er vores hovedfokus at maksimere dit velbefindende om bord, fortæller Greenline og fortsætter

- Vi værdsætter og deler din lidenskab for sejlads, og stræber efter at give dig en afslappet og behagelig sejlads, hver gang du er på vandet med din familie eller venner. Greenline Yachts leverer mere komfort, bedre håndtering og sjov, end nogen anden båd i sin klasse.

Designet giver dig mulighed for at nyde stilheden på vandet, uden at forurene dine omgivelser eller miljøet med udstødning og støj, fortæller Greenline videre.

Med Greenline Yacht mener vi hos FloorYachts, at kunne præsentere fremtidens motor yacht.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst Michael 40524090 eller Thomas 50407080

content-loader
content-loader
content-loader