Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er god stemning og sol på Copenhagen Boat Show. Foto: Reese Marine
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Copenhagen Boat Show fik 2.500 besøg på førstedag - udstilling slutter søndag

Der har aldrig været så meget at se på, som der er nu på en dansk, flydende bådudstilling i nyere tid, fortæller udstillingschef Henrik Jørgensen til minbaad.dk. Ud over både og udstyr på land giver Volvo Penta, Yamaha og Raymarine en sejltur.

Af Troels lykke |

Lidt over 2.500 besøgende besøgte Copenhagen Boat Show på førstedagen. Sidste år var cirka 20.000 besøgende på den flydende udstilling i Ishøj.

- Vi har en sendere, der kan måle antal besøg via folks mobiltelefoner. Det tal er vi glade for, det har også været et fantastisk vejr og det bliver det også i dag lørdag. Her på udstillingen er der også totalt proppet med over 100 udstillere, der er udsolgt, så der er masser at se på, fortæller Henrik Jørgensen fra Tempo Huset, der står bag udstillingen, der virkelig har slået igennem.

Verdenspremiere på X-Yachts 4.0

Nogle af de ting man kan se er blandt andet både fra X-Yachts, der blandt andet viser den nye X 4.0 frem og dermed har verdenspremiere.

Reese Marine har flere både med, det samme har Carver Yachts med nye Sessa Marine-både, Jørgensen & Dahl er der også med en kæmpe udstilling som sædvanlig, men der er også masser af både fra Siim, Arcona Yachts viser ny 435 og 465er Carbon frem, Risbjerg har flere motorbåde med, Floor Yachts  er der også med Greenline og den nye Elan 4 sejlbåd.

Kom ud og sejl med Volvo Penta, Yamaha og Raymarine

- Men du kan også komme ud og sejle på demobåde. Volvo Penta har en demobåd og viser deres nye V6er frem. Men også Yamaha og Raymarine har demobåde, så du kan komme på vandet. Men vil man se på biler er Volvo også der med nye modeller, forklarer Henrik Jørgensen til minbaad.dk.

Henrik Jørgensen fortæller at folk er i købehumør.

- Det kan vi mærke, siger han.

Åbent fra 10 til 18 - gratis adgang

Udstillingen lørdag og søndag er åben fra 10 til 18 og der er gratis adgang og parkering i Ishøj.

content-loader
content-loader
content-loader