Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Bemærk den stejle, V-formede stævn på Marex 360 cabriolet. Foto: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Sådan er den nye Marex 360 Cabriolet - importør Kasper Reese viser rundt

På boot i Düsseldorf var en af nyhederne den nye Marex 360 Cabriolet, der har en del nye løsninger, som en video fra motorbaadsnyt.dk viser. Kom med om bord på den norske motorbåd, der koster fra 2,5 mio. kroner.

Af Troels lykke |

Se video af Marex 360 Cabriolet (filmet af motorbaadsnyt.dk på boot i januar 2019).

Marex 360 Cabriolet Cruiser har masser af nytænkning og hjerte for kvalitet, lyder det fra importør fra Reese Marin, Kasper Reese, der i video fortæller om den nye norske turbåd.

Den nye model er en sportscruiser, som har et af de største cockpit i sin klasse under 40 fod.

Om bord hersker ægte lounge-stemning, og møblement samt apteringen er udført i luksuriøse materialer.

Marex har formået at skabe plads til ti personer omkring spisebordet. Pantryet med integreret vinskab findes oppe i båden. 

Frit udsyn fra styreplads

Styrestanden er bygget omkring en stor siddegruppe til besætningen med høj siddekomfort, og alle har et ideelt udsyn fremad.

Pilotsædet er møntet på kaptajnen, og det skrå instrumentbræt ligger op til 2x navigationsplotter for at skabe et smartere overblik.

Bred walkaround  og anmelderrost cabriolettag

Det er på denne model muligt at åbne en sektion af forruden for hurtig adgang til fordæk. Sidedækket er dog stadig højt prioriteret med en sikker walkaround-bredde på 28 cm. 

Det anmelderroste cabriolettag, som er kendt fra forgængeren (Marex 350 CC), har man bibeholdt, men relanceret i en opdateret version. 

Kalechen agter trækkes ud og monteres på blot få sekunder, som man kender det fra Marex 310 og Marex 375, forklarer Kasper Reese.

Marex 360 er tilgængelig i en version med både kort og lang badeplatform. 

Marex 360 Cabriolet Cruiser

Længde     11.49 m

Bredde        3.49 m

Dybde         1.10 m

Den nye Marex forhandles af Reese Marin i Aabenraa.

Marex 360 Cabriolet Cruiser med 1xD6-400 Volvo Penta-motor koster med standardudstyr 2.628.000 kroner inklusiv 25 % moms.

content-loader
content-loader
content-loader