Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hanse 315 er en vældig populær båd i Danmark. Båden koster fra 798.000 kroner. PR-foto
Kort Nyt
Hanse 348 afløser Hanse 345. PR-foto
Kort Nyt
Marex 360 vises også frem på Boat Show. PR-foto
Kort Nyt
Finske Targa 30.1 kan sejle i al slags vejr. Båden er robust og ingenting rasler i høj sø. PR-foto

Reese Marin udstiller to sejlbåde og fem motorbåde på Boat Show

Firmaet i Aabenraa kører på den store klinge, når Boat Show starter i Fredericia 22. februar.

Af Troels lykke |

Hanse 315 og Hanse 348 udstilles på Boat Show, fortæller Reese Marin til bådpressen. 

- Hanse 348 er et friskt pust, også under dæk. Derudover byder Hanse 348 på en fascinerende cruisingoplevelse i samspil med kvalitetsmast fra Selden og FCL-performance-sejl fra Elvstrøm Sails i Aabenraa. Båden er designet med store skylights, og de store vinduer i skroget sikrer en lys og rummelig atmosfære under dæk, hvor der er tre kahytter og dermed god komfort til hele familien, forklarer Henrik Reese om båden, der koster fra 900.000 kroner.

Hanse 315 - lille og vågen

Den mindre Hanse 315 har minbaad.dk testet for et par år siden. Dengang skrev vi om båden, der koster fra 798.000 kroner:

Lille og vågen. To ord der passer til den nye tyske Hanse 315, som vi testede i Greifswald i det tidligere Østtyskland, hvor Hanse Yacht ligger.

Med en skarp, oprejst stævn, smalt ruftag, der elegant sænkes jo længere det når mod stævnen og smagfult teakdæk, er det første der møder mig.

Udseende er som bekendt ikke alt, men sejlbåde skal helst være flotte. Men sejle kan Hanse Yachts' mindste sejlbåd også. Vi hev hjem i de danske Epex-sejl fra Elvstrøm.

Og det var let nok. Samtidig sidder man sidder godt inde i Hanse 315, da cockpitkarmene er vinklet bagud og med 30 centimeters højde føles rygstøtten behagelig, skrev minbaad.dk under testen i 2016.

Ny Marex 360 udstilles

Norske Marex 360 udstilles også, der er sportscruiser med lounge stemning. Båden har et af de største cockpit i sin klasse.

Kaleche åbnes og lukkes let og elegant, men også i pantryet har man nye smarte løsninger hvor bordpladen forlænges ved et enkelt tryk, så vi på boot-udstillingen i januar. Båden koster fra 2,6 mio. kroner.

Derudover udstiller Hanse Marex 310 SC og Marex 375, der er seriens flagskib. 

Targa 30.1 “Black Line” får dansk premiere

Den helt nye offroader til søs melder klar til nye udfordringer med Targa 30.1, der koster fra 2 mio. kroner, fortæller Aabenraa-forhandleren.

- T30.1 kan nu bestilles i en black line version hvor alt krom inklusiv vinduespartier er blevet forvandlet til sort. En styling som får båden til at træde i skarp karakter, og er dedikeret til den nye generation af Targa kunder.  Som på enhver anden Targa er der ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller sødygtighed, forklarer Henrik Reese. 

content-loader
content-loader
content-loader