Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jon Koch Hansen, Sailling Aarhus i midten, samt Jørn Sønderkjær Christensen og Aarhus Kommune modtog event-prisen. Fotos: Peter Brøgger
Kapsejlads
Anders Breinholt, tv., kunne ikke slå Finn Beton ud. Han modtog prisen på vegne af Laser Radial sejler Anna Munch, som lige nu er i Miami.
Kapsejlads
Verdensmester i Europajolle, Anna Livbjerg, fik æren af at uddele prisen til Årets Træner, som gik til badmintontræner Svend Aage Sørensen.

Sailing Aarhus og Aarhus Kommune fik lokal event-pris for VM i Sejlsport

DM-Festen i Aarhus er en fejring af alle byens sportsmestre - lige fra de helt unge talenter til de etablerede stjerner. Laser Radial-sejler Anne Munch, der lige nu sejler i Miami, modtog Aarhus Stiftstidenes talentfad og dermed titlen som årets talent.

 

Af Troels lykke |

DM-festen i Aarhus starter hvert år med en stor middag efterfulgt af et underholdende award show, der er krydret med sportslige og musikalske indslag. Anders Breinholt var i år konferencier, forklarer minbaad.dk's fotograf Peter Brøgger fra Sejlsportsfoto, der var på pletten.

Sejlsport markerede sig med to pokaler:

Eventpokalen

Gik til VM i Sejlsport 2018 - Aarhus

Prisen blev modtaget af:

Jon Koch Hansen, Sailling Aarhus og Jørn Sønderkjær Christensen, Aarhus Kommune

Om VM lød det:

Verdens største samlede sejlsportsevent, VM i sejlsport for alle de olympiske bådklasser, blev afviklet i Aarhus i sommeren 2018. I et langvarigt og godt samarbejde mellem Aarhus Kommune / Aarhus Events, Sport Event Denmark, Dansk Sejlunion, men ikke mindst det lokale sejlsportsmiljø samlet i Sailing Aarhus, lykkedes det at opfylde de store og mange forventninger. 

Talentprisen

Anna Munch modtog Aarhus Stiftstidenes talentfad og dermed titlen som årets talent.

Den unge sejler er dog i Miami for at sejle årets første World Cup.. I Annes fravær modtog træner Finn Beton Jensen derfor prisen, hvilket naturligvis affødte en frisk kommentar fra Anders Breinholt: "Kom du bare tilfældigt forbi - eller?".

Det slog dog ikke den scenevante træner ud: "Næ - jeg sad på hendes plads, og så er det vel passende, at jeg modtager," forklarede han ifølge fotograf Peter Brøgger.

content-loader
content-loader
content-loader