Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jon Koch Hansen, Sailling Aarhus i midten, samt Jørn Sønderkjær Christensen og Aarhus Kommune modtog event-prisen. Fotos: Peter Brøgger
Kapsejlads
Anders Breinholt, tv., kunne ikke slå Finn Beton ud. Han modtog prisen på vegne af Laser Radial sejler Anna Munch, som lige nu er i Miami.
Kapsejlads
Verdensmester i Europajolle, Anna Livbjerg, fik æren af at uddele prisen til Årets Træner, som gik til badmintontræner Svend Aage Sørensen.

Sailing Aarhus og Aarhus Kommune fik lokal event-pris for VM i Sejlsport

DM-Festen i Aarhus er en fejring af alle byens sportsmestre - lige fra de helt unge talenter til de etablerede stjerner. Laser Radial-sejler Anne Munch, der lige nu sejler i Miami, modtog Aarhus Stiftstidenes talentfad og dermed titlen som årets talent.

 

Af Troels lykke |

DM-festen i Aarhus starter hvert år med en stor middag efterfulgt af et underholdende award show, der er krydret med sportslige og musikalske indslag. Anders Breinholt var i år konferencier, forklarer minbaad.dk's fotograf Peter Brøgger fra Sejlsportsfoto, der var på pletten.

Sejlsport markerede sig med to pokaler:

Eventpokalen

Gik til VM i Sejlsport 2018 - Aarhus

Prisen blev modtaget af:

Jon Koch Hansen, Sailling Aarhus og Jørn Sønderkjær Christensen, Aarhus Kommune

Om VM lød det:

Verdens største samlede sejlsportsevent, VM i sejlsport for alle de olympiske bådklasser, blev afviklet i Aarhus i sommeren 2018. I et langvarigt og godt samarbejde mellem Aarhus Kommune / Aarhus Events, Sport Event Denmark, Dansk Sejlunion, men ikke mindst det lokale sejlsportsmiljø samlet i Sailing Aarhus, lykkedes det at opfylde de store og mange forventninger. 

Talentprisen

Anna Munch modtog Aarhus Stiftstidenes talentfad og dermed titlen som årets talent.

Den unge sejler er dog i Miami for at sejle årets første World Cup.. I Annes fravær modtog træner Finn Beton Jensen derfor prisen, hvilket naturligvis affødte en frisk kommentar fra Anders Breinholt: "Kom du bare tilfældigt forbi - eller?".

Det slog dog ikke den scenevante træner ud: "Næ - jeg sad på hendes plads, og så er det vel passende, at jeg modtager," forklarede han ifølge fotograf Peter Brøgger.

Rindom udbygger sin EM-føring: - Jeg laver gode starter og har meget fart

Den suveræne dansker fortsætter sin dominans ved mesterskabet, hvor det mentale har stor betydning. Det fortæller den tilfredse sejler til Minbaad.dk. Anna Munch holder fast i top-10.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Casper mod Skagerrak - DR-dokumentar går bag om surferens imponerede rekord

18 timer og 30 minutter brugte SUP-verdensmesteren i 2018 på at krydse farvandet mellem Danmark og Norge. En imponerende bedrift, der kræver mental såvel som fysisk forberedelse. Danmarks Radio var med på sidelinjen før, under og efter rekordsejladsen.

Links til andre sites