Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Marex 360 CC under motorbaadsnyt.dk test i Aabenraa i år. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt

Kasper Reese: Derfor vandt Marex 360 CC Best of Boat Award

Bedste familiebåd. Det var i den kategori, at 18 journalister fra Europa i Best of Boat Award juryen, stemte den norske Marex 360 Cabin Cruiser som vinder. Motorbaadsnyt.dk er med i juryen. Her får vi en reaktion fra den danske importør Kasper Reese.

Af Troels lykke |

I onsdag var der prisuddeling til en af Europas absolut største prisuddelinger i motorbådsbranchen. 

Der var nemlig prisuddeling i Best of Boat Award, hvor 18 journalister fra 16 lande havde stemt, herunder motorbaadsnyt.dk, der i år er ny i juryen.

En af vinderne i de seks kategorier blev Marex 360 CC. En heftig sag, som vi har testet i år.

Reese Marin sad med ved tegnebordet

Og Reese Marin i Aabenraa har været med til at udvikle båden, forklarer Kasper Reese.

- Reese Marin sad med omkring tegnebordet under udviklingen af modellen så vi er naturligvis stolte over at Marex 360 nu nyder international ros og anderkendelse. Som forhandler er man jo altid lidt farvet af sit eget mærke, så det betyder meget for os med en objektiv cadeau, fortæller Kasper Reese fra Reese Marin.

Hvorfor tror du at vi stemte på jeres norske båd?

- Juryen har nok vurderet at Marex360 CC er banebrydende på mange parametre, og så det jo den mest innovative i klassen.Det åbne motorbåds koncept er også yderst aktuelt hos vores kunder, som gerne vil have naturen ind på tæt hold, samtidig er der et godt sammenspil i båden, især i pantrysektionen har man tænkt ud af boksen, og skabt et rummeligt ude køkken. Båden har et smart design og indeholder de nordiske værdier hvor der er høj fokus på sikkerhed og sejlegenskaber, forklarer Kasper Reese.

content-loader
content-loader
content-loader