Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
De to Reese Marine-ejere Michael Hohmann og Kasper Reese, ses her på hver side af Marex-boss, Espen Aalrud. Foto: Troels Lykke

Reese Marin bedst sælgende Marex-forhandler i ti år - pris på boot

Norske Marex delte pris ud til Reese-holdet under boot-udstillingen. På ti år har firmaet i Aabenraa solgt mere end 250 Marex-både.

Af Troels lykke |

Direktør for Marex, Espen Aalrud, delte en særlig pris ud på boot-udstillingen i Düsseldorf i sidste uge.

Prisen var intern og gik til det norske firmas bedste forhandler over de seneste ti år, hvilket var Reese Marin fra Aabenraa.

- Udover det store salg af mere end 250 Marex-både har Reese Marin løftet os som brand. Men vi har også lært Reese Marine med Henrik Reese i spidsen, og Reese har givet os nyttig feedback til at bygge bedre både, siger Espen Aalrud til Motorbaadsnyt.dk.

Marex har 215 ansatte og forhandlere i 22 lande. Værftet producerer hvert år 120 både og har i de seneste år modtaget et hav af priser, blandt i år fra Best of Boat-juryen, hvor Motorbaadsnyt.dk sidder. Her vandt Marex 360 en pris.

Især Marex 280er solgte godt

Direktør for Reese Marin, Henrik Reese, der i år fejrer 50 i bådbranchen, fortæller om prisen:

- Vi er selvfølgelig glade for prisen. Vi har forhandlet Marex i 21 år og har især solgt mange Marex 280'ere og 290'ere. På den seneste udstilling på boot solgte vi fire Marex-både, to 310'ere og to 360'ere, alle i rene handler, uden at bytte med en ældre motorbåd. Lige nu kæmper vi for at kunne levere Marex-både til sæsonen, forklarer Reese til Motorbaadsnyt.dk

content-loader
content-loader
content-loader