Gå til hoved-indhold
Udstyr
Få inspiration til fars dag-gaven i artiklen herunder.

Fars dag: Fire praktiske gaver til sejleren

En ægte sejler fortjener en maritim gave den 5. juni, hvor landets fædre hædres. Se fire produkter, der holder sig indenfor ethvert budget.

Af Sara Sulkjær |

Når de fleste danskere den 5. juni kan nyde en fridag på land eller vand, er det ikke kun grundloven, der fejres.

Også landets fædre hyldes denne onsdag. En mærkedag, der næppe markeres bedre end med en maritim og anvendelig pakke til sejlerfaren, der med garanti alligevel tilbringer fridagen på båden.

Minbaad.dk er gået på jagt hos fire udstyrsforhandlere og viser her gaveidéer, der kan få ethvert praktisk sejlerhjerte til at pumpe af begejstring.

 

Batteriboks

Med en praktisk boks er det muligt at beskytte marinebatterierne, når bølgerne går højt. De sorte bokse fås i tre forskellige størrelser, hvor den mindste måler 255x180x195 mm, mens den største variant er designet med målene 360x175x230 mm.

Til priser fra 117,00 til 189,00 kr. kan boksene erhverves hos Vetus Online her.

----------

Tovværkskrog

Placer let fortøjningen på krogen, mens båden manøvres ud af båsen, og fang på enkel vis atter tovet, når sejlturen synger på sidste slag.

Krogen er fremstillet af kraftig aluminium og betrukket med et nyloncover, så båden ikke bliver ridset.

Hos AFI Marine kan krogen, der kan monteres på såvel runde som firkantede pæle, købes for 475,00 kr. her.

----------

Grill

Praktisk partygrill fra Campingaz, der leveres med en kombineret grill- og kogeplade, hvormed madrepertoiret kraftigt forøges.

Det er desuden muligt at fylde vand på karret, således at rengøringen forenkles, ligesom grillmesteren ikke skal bringe tændstikker, da produktet kommer med Piezo-eltænding. 

Partygrillen kan købes for 775,00 kr. hos Watski her.

----------

Gavekort

Til faren, der tilsyneladende har alt, der kan stuves ombord på lystbåden, eller som blot foretrækker at gøre sine egne maritime handler. 

Med et gavekort er det desuden muligt at give en gave i præcis den prisklasse, du foretrækker, samtidig med at modtageren forventningsfyldt kan nyde at gøre sig tanker om kortets mange anvendelsesmuligheder.

Flere online udstyrsbutikker tilbyder salg af gavekort, herunder Kolding Marinecenter.

content-loader
content-loader
content-loader