minbaad.dk
torsdag 26. april

Sejlerglade børn skal naturligvis også have pakker med et maritimt islæt til jul. Foto: Anne Hopmann

Julegaver til sejlerbarnet, der ikke har alt

Ingen jul uden (mindst) én sejlergave, der kan lede tankerne til de lune sommerdage med jolletræning og familiesejlads. Her er fire produkter til den unge, som endnu har plads på sejlerlageret.

Udstyr | 14-12-2017 08:29 | Af  Sara Sulkjær

Lego-æsker, FIFA-spil og prinsessefilm. Udvalget er stort, når børn med julelys i øjnene river gavepapiret af de længe ventede pakker den 24. december. 

Er du i den heldige situation, at dit barn er hoppet med på sejlerbølgen - eller drømmer du blot om, at det bliver tilfældet - er her fire julegaveidéer, der alle kan købes online: 

Musto Junior Dinghy Smock - 1.098,00 kr. 

En 4-vejs stretch sikrer sejleren maksimal mobilitet, hvilket gør denne smock ideel til jollesejleren. Med en 3 mm justerbar og tætsluttende neopren i taljen kan smocken tilpasses den enkelte sejlere.  

Smocken er desuden designet i et vand- og vindtæt materiale, ligesom den er med vandtæt lynlåslomme med dræn. 

Køb smocken hos Aarhus Sea Shop her

----------

Musto Dry Bag - 798,00 kr. 

Stilren taske til jolletræning, stævner eller sejlerferier. Tasken er vandtæt med rolltop-lukning og har tilmed plads til navneskilt, således at Musto-tasken, der kan rumme 65 liter, let kan leveres tilbage, hvis den i et kort øjeblik skulle forsvinde fra sin ejermand... 

Ventil på siden af tasken gør det ligeledes muligt at vakuumpakke, således at størstedelen af sejlerudstyret kan opbevares ét sted. 

Køb tasken hos Tempo Bådudstyr her

----------

Atacama Sport tørdragt - 3.695,00 kr.

Tørdragt fra Crewsaver opbygget i tre lag med tapede sømme og med kraftig vandtæt lynlås i frontåbningen: 

 - Den er lækker og har blandt andet inderfleece og forstærkninger de rigtige steder. Samtidig er her neopren-lukning, som gør, at du kan trække vejret, forklarer Anders Jessen fra Watski om produktet. 

Køb tørdragten hos Watski her

----------

Vandkikkert - 299,00 kr. 

Særligt de yngre børn vil uden tvivl få mange sjove timer med denne vandkikkert, hvor livet under havoverfladen kan udforskes uden en dykkerflaske på ryggen eller en snorkel i munden. 

Et godt supplement, hvis krabberne holder hviledag. Kikkerten kan opdeles tre dele for nemmere opbevaring og er fremstillet i kraftig plastik.

Køb kikkerten hos BoatLab her

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET