Gå til hoved-indhold
Udstyr
De engelske sejlere vil i den kommende sæson være klædt i den nye Musto-kollektion. Foto: PR-foto

Neopren-kollektion fra Musto er designet i samarbejde med det engelske landshold

Englands bedste sejlere har bidraget med deres erfaringer, da den nye Musto-kollektion skulle tegnes. Serien er fremstillet i fire lag og er med øget stretch for at give jollesejleren større bevægelighed.

Af Sara Sulkjær |

Drømmer du om at klæde dig som nogle af verdens bedste sejlere, skal du blot trække Mustos nye kollektion i neopren over hoved, arme og ben.

2019-serien er nemlig udviklet i et samarbejde med det engelske landshold, der har tradition for at have flere store sejlernavne på holdkortet. 

Bevægelse og varme

Sejlere, der ofte må bevæge sig frit og hurtigt i deres respektive joller, hvorfor kollektionen er fremstillet med ekstra stretch. Designet bygger samtidig på et firelagsprincip, hvor det yderste lag er i nylon for en øget beskyttelse.

Herefter følger et 2,5 mm tykt neoprenlag, mens et lag af alumin thermal er placeret lige efter for at holde og regulere udøverens kropsvarme.

Også fugten må fjernes fra sejleren, hvilket det fjerde og inderste lag i thermal fleece giver en hjælpende hånd med. Samtidig er laget med til at give brugeren optimal varme.

Til mænd og kvinder

Kvindelige såvel som mandlige udøvere kan hoppe ombord i den nye serie, der er designet med herre- og damemodeller. Begge indeholder en top og bukser, der hver kan købes fra 1.499,00 kr.

For en longjohn må sejlerne lægge 1.999,00 kr. 

Find din lokale Musto-forhandler her.

content-loader
content-loader
content-loader