Gå til hoved-indhold
Udstyr
Endnu en maritim butik lukker. Denne gang er det syd for Aarhus i Marselisborg. Ikke smart for de flere hundrede sejlere i den kæmpe havn.

Bådudstyrsforretningen Marselisborg Marine lukker - men ny lejer kan overtage

Efter 9 år på Marselisborg Lystbådehavn, vælger Jørgen Klitholm at lukke. - For meget arbejde og for lidt fritid,” fortæller han som begrundelse. Nu holder han ophørsudsalg. Han håber dog på at kunne finde en ny, der vil fortsætte med at leje butikken.

Af Troels lykke |

Udover bådudstyrsbutikken omfatter forretningen også havnecafeen “Cafe Zeeziek” og tøjforretningen “Eastcoast Sailwear”.

Alle butikker starter ophørsudsalg 1. september med endelig lukning 30. september.

Der vil således være 50% på alt bådudstyr fra Hempel, International, Baltic og mange andre - og 75% på alt sejlertøj og sko fra Henri Lloyd, Musto, Sebago, m .fl. 

Alt skal væk - lejemål er opsagt

“Lejemålet er opsagt og alt skal væk”, forklarer Jørgen Klitholm til minbaad.dk.

Han fortæller at det har ikke været muligt at finde nye ejere til butikken, men at udlejer er meget interesseret i at udleje lokalerne til samme eller lignende formål.

"Så er der nogen der har interesse i en café eller bådudstyrsforretning på Marselisborg Lystbådehavn, er de meget velkomne til at kigge forbi, så vil han formidle kontakt til udlejer," siger han. 

content-loader
content-loader
content-loader