Gå til hoved-indhold
Hans V. Jensen, medejer af AFI Marine, der nu tvinges væk fra havnen af Aarhus Kommune, det er ikke noget kommunen scorer point på hos sejlerne. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Hans V. Jensen, medejer af AFI Marine, der nu tvinges væk fra havnen af Aarhus Kommune, det er ikke noget kommunen scorer point på hos sejlerne. Foto: Troels Lykke

AFI Marine flytter fra Århus havn til Egå og udvider

AFI Marine lukker ikke, men bliver i stedet Østjyllands største udbyder af marine- og bådudstyr, når de til januar flytter til større lokaler i Egå på 600 kvadratmeter, lover firmaet.

Af Troels Lykke |

Ved Århus Lystbådehavn ligger AFI Marine der stadig. En forretning, der er vellidt af mange sejlere- også gæstesejlere. 

Men om få uger mister de op mod 1000 sejlere en nærbutik, da AFI Marine lukker 23. december på havnen og derefter flytter til Egå, hvor der åbnes i januar 2016.

De nye lokaler i Egå giver AFI Marine mange nye muligheder. Butikken bliver dobbelt så stor, og det gør det muligt for AFI Marine at øge udvalget af bådudstyr.

”Vi udvider bl.a. sortimentet af brugsdele til motorer, udstyr til jollesejlere og sejlertøj, generelt udvides sortimentet over hele linjen,” fortæller rigger Jesper Jespersen fra firmaet.

Også større motor- og riggerværksted

Det er dog ikke kun butikken, der bliver større. Motor- og riggerværkstederne bliver også større, og kommer tilsammen til at udgøre 600m2. Ifølge Jesper Jespersen betyder den ekstra plads, at AFI Marine kan tilbyde deres kunder en endnu bedre service.

Det er nogle spændende ændringer, som AFI Marine står overfor; ændringer, der også giver kunderne mange nye muligheder. Hos AFI Marine glæder de sig også til at tage hul på det nye kapitel i virksomhedens lange historie.

”Vi glæder os til at åbne butikken i Egå, og vi ser frem til at byde nye såvel som gamle kunder velkommen i vores nye lokaler,” lyder det fra alle de ansatte.

Der bliver nu i Egå at man kan købe ind til sin båd, da Dansk Marine Center, Netbaad og Aarhus Sea Shop også ligger i området.

Her tæt på Egå Marina vil man finde AFI fra januar 2016.

content-loader
content-loader
content-loader