Gå til hoved-indhold
Udstyr
Permateek, der er UV-bestandigt og skridsikkert, også når det er vådt, kan man også selv lægge på i et vist omfang. Foto: Horsens Yachtværft

Permateek koster en tredjedel af almindeligt teak og er meget slidstærkt

Permateek er et PVC-materiale, der limes fast på dæksområderne. Den findes i et utal af farver, mange af dem meget naturtro i forhold til teakdæk. Minbaad.dk var på Horsens Yachtværft, hvor vi taler med chefen for Permateek Leck Risby, der i en video forklarer om det kunstige teakdæk.

Af Troels Lykke |

Ekstremt holdbart. Sådan beskriver Horsens Yachtværft overfor minbaad.dk Permateek. Et PVC-materiale, der er ekstremt holdbart, og vis belægning samtidig giver mange fordele i forhold til et teakdæk, herunder prisen. 

Permateeken, der har en vejledende pris på 6.800 kr. per kvadratmeter, svejses sammen med muligheder for detaljer som traditionelt teakdæk, men giver også muligheder for andre løsninger, fortæller Leck Risby fra Permateek Danmark, der holder til på Horsens Yachtværft.

Bruges også på dørk og borde

- Permateek bruges på dørken i kahytten, gulve i badeværelset, i køkkenet på borde og hvor der ellers er brug for gulve med høj styrke og modstandsdygtighed for skidt og fugt. Derudover koster den en tredjedel af konventionelt teakdæk, forklarer Leck Risby, der i videoen under artiklen forklarer om andre fordele, og om hvordan man monterer det på dækket.

I videoen kan man se, hvordan dækket til en Ylva ser ud.

content-loader
content-loader
content-loader