Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Permateek kan se ud som teak, og er skridsikkert når der er vand på dækket. Foto: Horsens Yachtværft.

Horsens Yachtværft og Permateek Danmark lægger nu PVC-dæk på

Sejlerne kan nu få Permateek på hos Horsens Yachtværft. Permateek er et PVC materiale der limes fast på dækket, der findes i et flere farver, mange af dem er naturtro i forhold til teakdæk.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Permateek Danmark og Horsens Yachtværft har slået sig sammen i et samarbejde omkring produktion og lægning af Permateek.

- For Horsens Yachtværft og Permateek giver samarbejdet en god mulighed for kunderne i at alle opgaver i dækslægningen kan foretages et sted, samt at der er god mulighed for kommunikation, således kunderne får lige det de ønsker. Dog køres der gerne til hjemhavn, eller laves en kombi-aftale omkring arbejdet, fortæller Søren Buhl fra Horsens Yachtværft.

Fordele i forhold til teak

Permateek er et PVC materiale der limes fast på dæksområderne. Den findes i et utal af farver, mange af dem meget naturtro i forhold til teakdæk.

Materialet er ekstremt holdbart og belægningen giver mange fordele i forhold til et teakdæk, lover Horsens Yachtværft overfor minbaad.dk.

Svejses sammen

- Permateeken svejses sammen med muligheder for detaljer som traditionelt teakdæk, men giver også muligheder for andre løsninger. Kan bruges på dørken i kahytten, gulve i badeværelset, i køkken på borde og hvor der ellers er brug for gulve med høj styrke og modstandsdygtig for skidt og fugt, fortæller Søren Buhl.

Produktionen er sat i gang i Horsens og de første dæk er lavet.

Permateek er stabilt og farvebestandigt over for saltvand og sol. Foto: Horsens Yachtværft.

Permateek er isolerende, så det beskytter laminatslaget på dækket, fortæller Søren Buhl. Foto: Horsens Yachtværft.

content-loader
content-loader
content-loader