Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
De 33 fods luksuriøse HOC Yachts sejler let 40 knob. PR-foto
Kort Nyt

Derfor vil X-Yachts ind på et kæmpe motorbådsmarked i stor vækst

Salg af nye sejlbåde står stille i forhold til motorbådemarkedet. - Markedet for motorbåde vokser meget vildt, det er en af grundene til at vi går ind i produktion af motorbåde, det vil også give os et ben mere at stå på, fortæller Kræn Nielsen til minbaad.dk.

Af Troels lykke |

Det er ikke nogen tilfældighed, at X-Yachts går ind i produktion af motorbåde, der er i dag udgør et kæmpe marked, der samtidig vokser mere end markedet for nye sejlbåde.

- Markedet for motorbåde vokser meget vildt, det er en af grundene til at vi går ind i produktion af motorbåde, det vil også give os et ben mere at stå på. Det er jo det med motorbåde, at det er meget let at komme til hvis du pludselig vil sejle, mens der til sejlbåde kræves flere færdigheder, og det tager længere tid at lære, forklarer X-Yachts CEO, Kræn Nielsen til minbaad.dk.

Sejlglæde betyder alt for X-Yachts

Sejlglæde betyder alt for X-Yachts sejlbåde. Sådan skal det også være for X-Yachts nye 33 fods powerbåde, der ser lyset i januar 2021. Kræn Nielsen har testet de svenske HOC Yachts både og fortæller i dag til minbaad.dk:

- Det er en super fed båd at sejle i. Den kan sejle 40 knob og ligger godt i vandet, selv med så høj fart kan du svinge båden mens der stadig er styr på båden. Den planer godt med et patenteret Petestep i bunden. Sejlglæden har været vigtig for X-Yachts og for Ib Kunøe. Og sejlglæde er der masser af i HOC-bådene, de kan linkes til sejlglæde, som vores sejlbåde er kendt for at have.

2,8 mio. kroner for 33 fods powerboat

Til det danske marked vil den 33 fods Eksplorer-model passe godt ind til det danske vejr, da den er overdækket, mens den åbne cruiser vil passe godt ind i Sydeuropa, mener X-Yachts, om HOC Yachts-båden, der i dag ligger på cirka 2,8 mio. kroner inklusiv moms. En båd, der modificeres til X-Powerboats fremover, i to versioner.

Produktion starter efter sommerferien

Efter sommerferien starter salg og produktionen i af X-Powerboats.

-Som vores X-Yachts skal X-Powerbådene støbes i Polen, også med vakuum-infusion, forklarer Kræn Nielsen.

Se HOC Yachts bådene fra Gotland sejle her

content-loader
content-loader
content-loader