Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det bliver meget virkelig med en stor skærm i Hvidovre hos Furuno. PR-foto

Prøv Furunos simulator - aftenkursus i Hvidovre

Alt fra landkrabber til yachtskipper-elever er velkomne - alle kan være med. Selve radar- og AIS-kurset afholdes den 7. januar, hvor du kan blive klogere på skibstrafikken og lær om de moderne elektroniske hjælpemidler til søs.

Af Troels lykke |

Endnu et kursus i radar og AIS for lystsejlere er nu på programmet hos Furuno.

Her er gennemgang af teori, som man efterfølgende får mulighed for at prøve i praksis ved sejlads i Furunos bro-simulator, hvor man vil sejle et stort skib igennem et stærkt trafikeret farvand, på programmet.

- Simulatoren bruges til dagligt til uddannelse af navigatører. På den måde kan man også få en idé om, hvordan skibsfarten i almindelighed oplever skibstrafikken, hvilket ofte kan være en stor hjælp for os lystsejlere i de danske farvande, fortæller Walter Fenger fra Furuno.

Alle er velkomne

Såvel landkrabber som yachtskipper-elever er velkomne, når kurset løber af stablen den 7. januar fra klokken 18.00 til cirka 21.30. 

Har du en særlig interesse for at høre mere om navigationsudstyr i almindelighed, vil der desuden være en gennemgang af forskelligt udstyr allerede fra kl. 16.30.

Læser du til yachtskipper, kan det være særlig interessant, at man på denne måde kan imødekomme kravene til udstyrskendskab.

Hold hovedet koldt

Kurset koster 300 kr., og der vil blive serveret sandwich og drikkevarer, således at kursisten kan holde hovedet koldt, når han står med kommandoen over et 30.000 ton tungt containerskib.

Ring eller skriv til Walther Fenger på 36 77 45 00 / wf@furuno.dk for tilmelding, eller hvis du vil vide mere.

content-loader
content-loader
content-loader