Gå til hoved-indhold
Udstyr
Når problemerne opstår, kan sejleren hurtigt finde den nærmeste hjælp. Foto: Njord Portal

Ny portal hjælper lystsejleren med at finde den rette serviceudbyder

Bådejere oplever ofte, at det er tidskrævende og besværligt at finde den rette serviceudbyder til deres båd. Det laver Njord Portal om på ved at samle kvalitetssikrede og kompetente serviceudbydere ét og samme sted. Sejlerne har gratis adgang.

Af Sara Sulkjær |

Danskerne er et maritimt folk. De seneste ti år er antallet af aktive danske lystsejlere steget markant, hvor især det grå guld har kastet sig ud på bølgen blå.

Det til trods for, at det længe har været en jungle af finde rundt blandt informationer og serviceudbydere, når man som nybegynder såvel som garvet bådejer skal købe, sælge eller have fixet sin båd. 

Kim TN Moesby og Jakob Gade drømmer om at lave om på dette. Ved at stifte Njord Portal håber de at forenkle forholdet mellem bådejer og serviceudbyder:

- Njord Portal er en platform, hvor du nemt og hurtigt kan finde en serviceudbyder. Ved hjælp af vores søgefunktion kan du komme i kontakt med og indhente tilbud fra kompetente og kvalitetssikrede serviceudbydere, forklarer Kim Moesby i en pressemeddelelse.

Match mellem behov og pris

Konceptet er enkelt. 

Bådejerne kan søge på forskellige parametre på portalen, og derigennem hurtigt og nemt få et overblik over relevante serviceudbydere. Samtidig kan de sende forespørgsler direkte gennem portalen, og indhente og sammenligne forskellige tilbud fra serviceudbyderne. 

På den måde kan bådejerne finde lige præcis den serviceudbyder, der matcher deres behov på både pris og service. 

- Njord Portal er en fantastisk portal, virkelig et godt værktøj for alle bådejere, siger Bjarne Lehné, formand for Sjællands Småbådsfiskeklub, og fortsætter: 

- Der hersker ingen tvivl om, at vi småbådsfiskere priser den særligt velkommen. Vi fisker fra så at sige alle havne rundt i Jylland, Fyn, Sjælland, Bornholm og øerne, så når og hvis uheldet er ude, og man ikke er på hjemmebane, er denne portal bare lykken.

En bred dækning

Sune Andersen fra NJSK (Nordjysk Småbådsklub) stemmer i: 

- Njord Portal er en ny, spændende og genial løsning for alle bådejere (og virksomheder), hvor man på en hurtigt og overskuelig måde nemt kan finde en serviceudbyder til sin båd samt indhente tilbud. De mange serviceudbydere dækker allerede bredt lige fra motorservice, motor- og bådreparationer, el-installationer, kalechesmede og så videre - og så er det ovenikøbet gratis at være bruger på Njord Portal. 

For serviceudbyderne er der også fordele ved at have en profil på Njord Portal. Ud over at blive en del af et netværk får serviceudbyderne samtidig adgang til nye kunder, der måske aldrig ville have fundet dem via konventionelle kanaler.

- Nu kan en servicevirksomhed hurtigt og nemt opsætte alle vigtige informationer på deres firmaprofil, og få direkte adgang til stort set alle bådejere i Danmark ét sted, forklarer idémand Jakob Gade.

500 udbydere er ombord

Lige nu findes mere end 500 serviceudbydere på Njord Portal, der dækker alt fra bådebyggeri og el-installation til bådeforsikring og opbevaring af båd. 

Selvom Njord Portal stadig er i sin vorden, mærker serviceudbyderne allerede en stigende interesse fra bådejere gennem portalen.

- Vi her hos Eastside Boat Company er vilde med idéen om, at man samler alle serviceudbydere ét sted, der gør det nemmere for folk at finde det, de har brug for, i det område, de er i – hvis man er på farten og uheldet er ude, eller man bare ønsker de bedste fagfolk til den opgave, man gerne vil have udført, påpeger Kim Finne og uddyber:

- Vi håber selv på, at de almindelige bådejere får øjnene op for vores firma og de ydelser, vi yder gennem Njord Portal, og at vi ikke kun opererer på Bornholm, men i hele Danmark.

Njord Portal forventes at vokse med yderligere 200 serviceudbydere og 7.500 aktive bådejere det kommende år. 

Fakta om Njord Portal
• Gratis for bådejere

• Mere end 500 kvalitetssikrede serviceudbydere samlet ét sted fra Danmark og Sverige 

• Mulighed for medlemskab som serviceudbyder for at opnå endnu flere fordele

• 3 måneders gratis prøvemedlemskab

• Ingen bindinger ved at indgå medlemskab 

Besøg Njord Portal her.

content-loader
content-loader
content-loader