Gå til hoved-indhold
Tur
Tur

Ny langtursejlerbog om at sejle jorden rundt: Med Kronborg om bagbord

Vinni og Carsten skipper deres karrierer, sælger bolig og ejendele, for at realisere deres livsdrøm om at sejle jorden rundt. De stævner ud den 29. maj 2016. Bogen beskriver rejsens første etape fra København over Atlanten op langs USA og videre til Panamakanalen.

Af Troels lykke |

Vinni og Carsten skipper deres karrierer, sælger deres bolig og ejendele, alt sammen for at realisere deres livsdrøm om at sejle jorden rundt. De stævner ud den 29. maj 2016.

I en detaljeret og fængende beskrivelse fortæller de om deres eventyr og om livet som langturssejler i bogen Med Kronborg om bagbord.

Forfatterne er åbne og ærlige i deres fortællinger og giver dermed ikke et glansbillede, men et virkeligt billede af deres nye hverdag.

Dagene flyder sammen

Bogen er ikke kun en rejsebeskrivelse, men også en fortælling om deres ’indre rejse’, hvor de opdager nye sider hos sig selv.

Deres stressede hverdag med stramme tidsskemaer udskiftes med en livsstil, hvor dagene flyder sammen. Langt fra deres vante dagligdag møder de udfordringer i fremmede omgivelser og på faretruende oceaner.

Bogen beskriver rejsens første etape fra København over Atlanten op langs USA og videre til Panamakanalen.

Med Kronborg om bagbord henvender sig til såvel landkrabber som sejlere.

Uddrag af bogen

"Carsten beordrer mig ud i stævnen af Capri for at tage en video af indsejlingen. Jeg tænder for kameraet og prøver at beskrive denne oplevelse.

Jeg kan mærke klumpen i min hals og må kæmpe for at mine tåre ikke får frit løb. Jeg kan selv høre gråden i min stemme, mens jeg taler på videoen.

Da jeg flytter kameraet mod bagbord og får øje på ’den lille grønne dame’ (The Statue of Liberty) bryder jeg sammen og græder, mens jeg filmer. Det er så overvældende for mig at være kommet her til på egen køl. Det er helt uvirkeligt for mig."

Om forfatterne

Vinni Breuning (f. 1959) uddannet sygeplejerske, har været hospitalsdirektør gennem 14 år, først på Privathospitalet Hamlet og senere i Region Sjælland.

Carsten Breuning (f. 1952) i Danmark, men opvokset i USA og senere bosat i Danmark. Uddannet BBA og har været administrerende direktør i såvel danske som amerikanske selskaber.

Bogen er på over 600 sider og købes her.

content-loader
content-loader
content-loader