Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
SejlSikkert Alarm-appen kan downloades gratis på App Store og Google Play. Foto: SejlSikkert

Kom til gratis online-foredrag tirsdag aften i Danmarks største sejlerklub

- Når sejlerne ikke kan komme til foredraget, må foredraget komme til sejlerne, forklarer SejlSikkert-instruktør Kenneth Boa. Tirsdag kl. 20.00 fortæller han om SejlSikkert Alarm-appens smarte features. Få linket her.

Af Sara Sulkjær |

120 foredrag i sejlklubber over hele landet. 

SejlSikkert-instruktørerne havde et travlt 2019, hvor de turnerede Danmark tyndt med kampagnens nye hjørnesten, den såkaldte SejlSikkert-alarm-app.

Det bliver ikke tilfældet i 2020. Den omfattende coronavirus har tvunget formændene til at aflåse dørene til klubhusene, hvorfor også forårets mange foredrag er sat på standby - i hvert fald i deres traditionelle form. 

Et supplement til sikkerheden

I aften, tirsdag kl. 20.00, går SejlSikkert-instruktør Kenneth Boa på den virtuelle scene, hvor han vil dele SejlSikkert-appens mange fordele med lyttere fra hele landet:

- Nu, hvor klubberne er helt lukkede, kan sejlerne ikke mødes til socialt samvær og gode foredrag. Når sejlerne ikke kan komme til foredraget, må foredraget komme til sejlerne, forklarer instruktør Kenneth Boa til Minbaad.dk.

12.000 sejlere har allerede taget alarmen-appen til sig. En app, der blandt andet giver pårørerende på land mulighed for at følge brugeren via livetracking, og som direkte kan sende nødpositioner til redningstjenesten 

- Den er et fantastisk supplement til den øvrige sikkerhedskommunikation, vi har ombord. Dette sammen med en større opdatering her i vinter gør, at foredraget er relevant for alle, understreger Kenneth Boa.

Selvom instruktøren vil savne spørgsmål og det sociale element i klubhusene, er det afgørende, at landets sejlere fortsat kan tilegne sig ny viden - ikke mindst når overskriften er af så livsafgørende karakter som sikkerhed.

Sikkerhed øger sejlerglæden

At det netop er Danmarks største sejlerklub, Facebookgruppen 'Tursejlads og Sejlsport', der sættes rammerne om online-foredraget giver derfor uhyre god mening.

Med over 26.000 medlemmer rummer klubben uerfarne såvel som garvede sejlere. Sejlere, der alle kan tilegne sig afgørende viden under aftenens foredrag:

- Vi kan med fordel lære nyt hele livet - og her er netop noget nyt til sejlerne, som kan øge sikkerheden til søs. Med øget sikkerhed kan vi bedre nyde livet som sejlere, påpeger Kenneth Boa.

Se foredraget live på Facebook tirsdag den 5. maj kl. 20.00 her.

content-loader
content-loader
content-loader