Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
HF Marine gør sejlerne klogere, inden bådene atter søsættes i den nye sæson. Foto: HF Marine

Julegaven til livslang viden: Gavekort til workshop om epoxy og teakdæk

Læg en anderledes gave under juletræet. I Svendborg er det i januar og februar muligt at komme på workshop i epoxy- og teak-reparationer. HF Marine sælger nu jule-gavekort til kurserne.

Af Sara Sulkjær |

Viden kan ikke købes for penge - eller kan den? HF Marine i Svendborg inviterer i starten af 2021 sejlerne på kursus, når de over to aftener giver viden om reparationer, produkter og værktøj videre. 

En viden, der med et gavekort til ét eller begge kurser kan give bådejeren en god start på sæsonen og gøre fremtidige reparationer ombord væsentlig lettere.

Kursister kommer på arbejde

Den første workshop afvikles som et fyraftenskursus, hvor gavemodtageren onsdag den 20. januar kan lægge vejen forbi HF Marines lokaler i Svendborg til tre lærerige timer om epoxy med særligt fokus på West Systems produkter:

- Vi fokuserer primært på reparationer og laminering på glasfiber og arbejdet herom, forklarer HF Marine om kurset, hvor sejleren selv får lov at lukke et hul i et glasfiberlaminat,  at anvende peel bly samt at spartle.

Madpakken kan kursisten lade blive hjemme, da HF Marine byder op med kaffe, kage, sandwich, øl og vand. Læs mere om kurset her.

Nye fuger

To uger senere, den 3. februar, er det atter muligt at berige en julegavemodtager med ny viden. Denne gang er det renovering af teakdæk, der er på programmet. Et kursus, der ligeledes giver deltageren mulighed for at prøve kræfter med værktøj og reparationer, ligesom HF Marine vil dele ud af deres brede viden på området:

- Vi viser, hvordan du renser gamle fuger op og demonstrerer diverse værktøj hertil, samt hvordan du lægger en ny fuge og gør teakpanelet færdigt, om det er til dæk, dørk, kistebænke eller bådplatform, fortæller HF Marine.

Få mere viden om teak-workshoppen her.

content-loader
content-loader
content-loader