Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Nu må bådforhandlerne selv udstille, da både udstilling i Ishøj i september 2020 og Fredericia i 2021 er aflyst. Her ses både i Aabenraa, hvor der både er nye og brugte både hos Reese Marin. PR-foto
Kort Nyt

Reese Marin i Aabenraa holder nu daglig udstilling efter Fredericia-messen aflyser

Hos Reese Marin er man ærgerlig over, at Fredericia Boat Show 2021 ikke afholdes. Beslutningen er dog forståelig grundet Covid-19. - Vi har derfor taget konsekvensen og optimeret faciliteter med daglig indendørs udstilling og marina, siger Henrik Reese.

Af Troels Lykke |

Man skal kunne se en båd, før man køber den. Når det ikke kan lade sig gøre på eksempelvis Fredericia Boat Show 2021, der blev aflyst i denne uge, eller på Copenhagen Boat Show, så skal der være alternativer. Det mener Reese Marin i Aabenraa.

Men for at kunne overholde myndighedernes Covid-19-anbefalinger med hensyn til kundekontakt har Reese Marin valgt ikke at begrænse deres åbent hus til en enkelt weekend, men i stedet dagligt holde åbent hus.

- Dette tiltag for at kunne undgå at skabe større forsamlinger, der vil skabe utryghed for kunderne, forklarer Henrik Reese i en pressemeddelelse.

Motor- og sejlbåde fra Tyskland, Finland og Norge

Reese Marin præsenterer et bredt program af motor- og sejlbåde, som er produceret af Europas førerende værfter, herunder hører sejlbåde fra det tyske storværft Hanse Group med mærkerne Hanse, Dehler og Moody.

Produktporteføljen hos det tyske værft omhandler desuden motorbådene Sealine og Fjord, ligesom du kan komme helt tæt på de prestigefyldte Targa-både fra Finland.

- De norske Marex-både er også stærkt repræsenteret, og her kan du på tæt hold mærke, hvordan sødygtighed, komfort og design går op i en højere enhed. Vi garanterer for et suverænt førstehåndsindtryk, lover Henrik Reese.

Åbent hus med bådudstillingen har dagligt åben fra kl. 10-17, lørdag dog fra 11-15 og søndag efter aftale.

Læs mere her: www.reesemarin.dk

content-loader
content-loader
content-loader