Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Nu må bådforhandlerne selv udstille, da både udstilling i Ishøj i september 2020 og Fredericia i 2021 er aflyst. Her ses både i Aabenraa, hvor der både er nye og brugte både hos Reese Marin. PR-foto
Kort Nyt

Reese Marin i Aabenraa holder nu daglig udstilling efter Fredericia-messen aflyser

Hos Reese Marin er vi ærgerlige over at Fredericia Boat Show 2021 ikke holdes. Beslutningen er dog forståelig pga. Covid-19. Vi har derfor taget konsekvensen, og optimeret faciliteter med daglig indendørs udstilling og marina, siger Henrik Reese.

Af Troels Lykke |

Man skal kunne se en båd før man køber den, og når det ikke kan lade sig gøre på fx Fredericia Boat Show 2021, der blev aflyst i denne uge eller på Copenhagen Boat Show, så skal der være alternativer, mener Reese Marin i Aabenraa.

Men for at kunne overholde myndighedernes Covid-19 anbefalinger mht. kundekontakt, har Reese Marin valgt ikke at begrænse deres åbent hus til en enkelt weekend, men i stedet dagligt holde åbent hus.

- Dette tiltag for at kunne undgå at skabe større forsamlinger, der vil skabe utryghed for kunderne, forklarer Henrik Reese i en pressemeddelelse.

Motor- og sejlbåde fra Tyskland, Finland og Norge

Reese Marin præsentere et bredt program af motor - og sejlbåde som er produceret af europas førerende værfter. 

Reese Marin står klar til at fremvise sejlbåde fra det tyske storværft; Hanse Group med mærkerne; Hanse, Dehler, Moody.

Produktporteføljen hos det tyske værft omhandler også motorbådene; Sealine og Fjord.

Kom også helt tæt på de prestigefyldte Targa både fra Finland.

- De norske Marex både er også stærkt repræsenteret, og her kan du på tæt hold mærke hvordan sødygtighed, komfort og design går op i en højere enhed. Vi garantere for et suverænt førstehåndsindtryk, siger Henrik Reese.

Åbningstider

Åbent hus med bådudstillingen har derfor dagligt åben fra 10-17 - lørdag fra 11-15 - søndag efter aftale.

www.reesemarin.dk

content-loader
content-loader
content-loader