Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Søren Buhl fra Horsens Yachtværft står her med to rat, der er til salg. Foto: Horsens Yachtværft

Horsens Yachtværft sælger brugt sejlerudstyr i ny webshop

- Vi har altid haft en samlemani, som gør, at vi næsten ikke kan være i værftet længere for sager, vi ikke ved hvor er. Så nu er der stille og roligt kommet lidt overblik og system over det i form af webshoppen ”Kistebænken”, fortæller chef for Horsens Yachtværft, Søren Buhl.

Af Troels Lykke |

Horsens Yachtværft startede i februar 2018 værftets servicebutik. Som en forlængelse heraf har værftet nu åbnet en ny butik i onlineudgave, Kistebænken.

- Kistebænken indeholder varer, nye og brugte, som vi mener vil gøre gavn og glæde for andre sejlere. Vi har mange forskellige varer, og listen bliver forandret dagligt. Priserne er meget attraktive og noget under listepriserne. Kig i Kistebænken og gør et scoop, lokker værftschef Søren Buhl.

Får ryddet op

Der er ikke garanti på varerne i Kistebænken, men priserne er sat derefter. Køberen har 14 dages fortrydelsesret til at returnere varen, hvis han eller hun bliver skuffet.

Idéen med shoppen er at få ryddet op i gemmerne samt at give bådfolket mulighed for tilgang af masser fine bruge og nye sager, der har ligget og taget plads på værftet i årevis.

- Senere vil shoppen blive bygget ud til også at indeholde krydsfiner, massivtræ, Permateek og tovværk, forklarer Søren Buhl i dag til Minbaad.dk.

Besøg Kistebænken her: shop.horsensvaerft.dk

content-loader
content-loader
content-loader