Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det er her på Dragør Bådeværft, der er livestreaming på torsdag. Ideen kom blandt andet efter at Copenhagen Boat Show blev aflyst i september 2020. Foto: Lars Winding

Kom til livestreaming-møde med Raymarine og Dragør Bådeværft: Fra brugt til nyt marineelektronik

Tv-producenten Lars Winding filmer torsdag den 8. oktober med fire kameraer, mens bådebygger Dirch Petersen fra Dragør Bådeværft er ordstyrer. Christian Ryborg fra Raymarine og andre fortæller om at skifte brugt ud med nyt, mens bådebyggere forklarer, hvordan udstyr monteres.

Af Troels Lykke |

"Når vi ikke kan mødes og tale om både på udstillinger og lignende, kan vi lave en livestream i samarbejde med vores leverandører."

Således lød de ord, der en dag faldt på Dragør Baadeværft. Værftets førstevalvalg var Raymarine, da firmaet har en ”Trade-in”-kampagne på nyt udstyr, hvis du bytter med noget gammelt.

- På online-mødet, der forventes at vare en time, fortælles sagligt om fordelene, der er ved at bytte til nyt udstyr. Eksempelvis komfort og sikkerhed, siger filmmanden Lars Winding, der også er tilknyttet Dragør Baadeværft. Han har tidligere interviewet folk i branchen om forskellige emner.

Raymarine gennemgår AIS, radar, kamera og under vandet sonar, chirp samt 3d. Også en ny plotter er forberedt til dette, hvorefter systemet derfra kan bygges op med de behov, den enkelte sejler har.

Livestreaming 8. oktober kl. 17 til 18

På livestreamingen den 8. oktober kl. 17 gennemgår Dragør Baadeværft og Raymarine ligeledes, hvordan man bygger et NMEA 2000-netværk op, og hvordan man laver en pæn nyinstallation og eventuelt fortsat bruger eksisterende udstyr, som sejleren er komfortabel med.

Der bliver desuden mulighed for at stille spørgsmål over Facebook og Zoom.

Meld dig til her hos Raymarine her eller kig med på Facebook her.

content-loader
content-loader
content-loader