Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kevin Magnussen har stadig en del at lære til søs, siger han selv og tilføjer, at man aldrig bliver færdig med at lære at sejle. Fotos: Nicolai Schwaner
Kort Nyt
Kort Nyt

Formel 1-kører Kevin Magnussen er blevet vild med sejlsport - prøver Xc38

Normalt kører den 27-årige sportstjerne over 300 km/t, men faktisk nyder Formel 1-køreren at sejle ganske langsomt. Hør hvad Kevin Magnussen sagde efter fem dages sejlads i det sydfynske, hvor Niolaj Schwaner optog og klippede flot, kort video.

Af Troels Lykke |

I juni var Kevin Magnussen igen ude at sejle. Faktisk har han sejlet både for sejl og motor før. Til dagligt er han Formel 1-kører for det amerikanske Haas F1 Team, som han har kørt for siden 2017.

Kevin Magnussen ville gerne lære at sejle, hørte X-Yachts' direktør Kræn Nielsen sidste år. Herefter tog X-Yachts fat i Magnussens pressesekretær og inviterede sportstjernen på sejltur.

Fyn rundt i X4.3er og honeymoon på X-46 

- Vi tog rundt om Fyn i Ib Kunøes X4.3'er med Dan Petersen. Kevin viste sig at være en 'fast learner' på de 24 timer, turen om Fyn tog. For os er det super fedt, at en som Kevin vil ind i sejlsporten, det smitter af overfor andre, at han vil sejle. Samme år holdt han honeymoon i en X-46 i Grækenland, og senest har han sejlet 5-6 dage i en Xc38 og er blevet en ven af huset, forklarer Kræn Nielsen, der nok håber, at Formel 1-køreren en dag køber en X-Yachts.

Se video og hør hvad Kevin Magnussen synes om at sejle:

content-loader
content-loader
content-loader