Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Casper Steinfath er opvokset i surfmekkaet Klitmøller. Arkivfoto

SUP-verdensmester Casper Steinfath overvejede at stoppe karrieren efter coronakrisen

Coronavirussen satte en brat stopper for danskerens travle karriere. En karriere, der har budt på utallige sejre over hele verden. Men ilden brænder stadig, forklarer den 26-årige surfer til TV Midtvest.

 

Af Sara Sulkjær |

I 2019 kan Casper Steinfath for sjette gang stille sig øverst på podiet som verdens bedste SUP-udøver. 

En imponerende præstation, der har bragt danskeren til tops i sin idræt, men som hvert år koster utallige rejsedage og timevis af træning med det følsomme bræt under fødderne.

Et nyt perspektiv

Det er en anderledes livsstil, som kun de færreste 26-årige kan nikke genkendende til. Men verdensmesteren  kender ikke til meget andet. 

De seneste ti år har han levet med SUP-karavanen, der har bragt ham mod de bedste surf-spots i verden. Derfor kom coronavirussen og den medfølgende pause som et lyn fra en klar himmel for den erfarne atlet:

- Coronapausen har sat en masse ting i perspektiv for mig. Pludselig kunne jeg ikke leve i den her rytme, som jeg har været i i 10 år med at rejse og konkurrere fra event til event. Det var chokerende i starten, fordi det var det, jeg var vant til, forklarer danskeren i et ærligt interview til TV Midtvest.

Vil fortsat konkurrere

Alligevel har den langt mere rolige hverdag i nordjyske Klitmøller, som Steinfath fik øjnene op for under coronapausen, sine fordele. Fordele, der har fået verdensmesteren til at genoverveje sin levestil og livsvej:

- Jeg har overvejet at indstille min karriere på det sidste. Jeg har valgt ikke at gøre det, fordi jeg stadig har en ild indeni mig for at konkurrere, forklarer thyboen. 

Læs hele interviewet hos TV Midtvest her

Kilde: TV Midtvest

content-loader
content-loader
content-loader