Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Unge og ældre sejlere kan få del i Foreningspuljens midler. Arkivfoto

Sejlklubber kan søge om tilskud fra DIF - 23 fik hjælp i 2019

Landets sejlklubber modtog sidste år 1,2 millioner kroner fra DIF og DGI's foreningspulje, der har til formål at støtte hverdagens fællesskaber og skabe rum for udvikling. Ansøgningen åbnede den 1. marts.

Af Sara Sulkjær |

Investeringer i moderne sportsbåde og nye joller samt en række mindre projekter fik i 2019 vind i sejlene takket være DGI og DIF's foreningspulje. 

En pulje, der nu for tredje gang stikker hænderne i pengepungen for at støtte det lokale foreningsliv - på land såvel som på vand.

Sejlsporten skal åbnes for lokale

1,2 millioner kroner blev i 2019 overgivet til 23 danske sejlklubber. Et stort beløb, der har hjulpet såvel de etablerede sejlere som nye interesserede til flere stjernestunder i den lokale sejlklub.

Netop sidstnævnte er i høj kurs. Puljen opfordrer således til, at aktiviteter og projekter gøres synlige og tilgængelige for beboere nær den bevillingsmodtagende klub - noget, der går fint i spænd med Dansk Sejlunions DNA:

- Sejlsporten har så meget at byde på til familier. Derfor glæder det os meget i Dansk Sejlunion, at flere og flere klubber ser mulighederne i at invitere familier ind i sejlerlivet via forskellige slags projekter og initiativer, forklarer direktør Christian Lerche til unionens hjemmeside.

Ansøg nu

For en uges tid siden, søndag den 1. marts, åbnede DIF og DGI's foreningspulje atter for ansøgninger. Ansøgninger, der kan indsendes i to beløbskategorier:

1: 0-30.000 kr. – ansøgninger behandles løbende

2: 30.001-300.000 kr. – ansøgninger behandles tre gange i 2020

Læs mere på Dansk Sejlunions nye hjemmeside her.

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader