Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Als Rundt er en stærk tradition i Sønderborg. Foto: Sønderborg Yacht Club
Kapsejlads
Als Rundt er en stærk tradition i Sønderborg. Foto: Sønderborg Yacht Club

Tyskerne mangler til Als Rundt på lørdag 13. juni - tilmelding stadig muligt

- Vi havde forberedt en respitstart, men nu inddeler vi starterne, så de ikke er over 50 personer på startlinjen pga. corona, fortæller formand for Sønderborg Yachtclub, Flemming Clausen. I dag, onsdag er der 23 både tilmeldt.

Af Troels lykke |

Als Rundt 2020 bliver sejlet, men med nogle færre både end de forrige år.

De tyske sejlere mangler nemlig, men de må ikke deltage, fordi den danske regering har lukket for tyskerne, medmindre de skal bo på hotel, i sommerhus eller i en båd i minimum 6 dage.

Men i Sønderborg sejler man på lørdag 13. jun i følgende starter: Turløb, singlehand, 2-Star, DH opdelt i bådstørrelser og flerskrogsbåde.

Første start i Sønderborg går 8.30 lørdag morgen og sidste start 9.30.

- Når deltagerne kommer i mål, giver vi som sædvanligt en fadøl og mulighed for at købe en rindridderpølse. Vi server fadøl og ringridderpølserne på vores dejlige terrasse på sydsiden af klubhuset i takt med, at bådene kommer i havn, fortæller formand for Sønderborg Yacht Club, Flemming Clausen.

Mangler tilmeldinger fra tyskerne

- Vi plejer at have en del tysker med til sejladsen, men de må desværre ikke rigtigt komme i år på grund af coronaen. Vi holder dog tilmeldingen åben til sidste øjeblik, forklarer formanden.

Tilmeldingen er åben på http://manage2sail.com/da-DK/event/AlsRundt20#!/

I forbindelse med Als Rundt har Sønderborg Yacht-Club mulighed for at sælge Sailserver til særpris på www.syc.dk, hvor der er et link til der, hvor Sailserver kan købes, forklarer Flemming Clausen.

content-loader
content-loader
content-loader