Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sehesteds hold udsætter i Aarhus pga. frygt for Covid-19. 538 er smittet med virussen de seneste to uger i Aarhus. Foto: Brian Carlin

Team Rockwool Racing udsætter weekendens talent-camp i Århus grundet covid-19

I lyset af den seneste udvikling i covid-19 i Aarhus-regionen har Team Rockwool Racing valgt at udsætte deres #ROCKTheBoat Academy, som skulle have været afholdt i Aarhus Havn i den kommende weekend, 15. og 16. august.

Af Troels Lykke |

Med det stigende antal covid-19-tilfælde i Aarhus og de lokale myndigheders skærpede foranstaltninger har Team Rockwool Racing og folkene bag besluttet at udskyde weekendens #ROCKTheBoat Academy i Aarhus til den 12.-13. september 2020. (ny dato opdateret 17.8)

Rorsmand Nicolai Sehested og resten af holdet er naturligvis kede af udsættelsen, men understreger, at sikkerheden for alle akademiets deltagere, Team Rockwool Racing-atleterne, Rockwool-personale samt deres familier er førsteprioritet.

- En af de første lektioner, man lærer som professionel sejler, er, at sikkerhed er absolut vigtigst. Uanset om du sejler verden rundt eller konkurrerer mod verdens bedste atleter i SailGP med hastigheder op mod 100 km/t, er det dit ansvar at passe på dem omkring dig – ikke mindst i tider, som dem vi oplever lige nu, understreger Nicolai Sehested.

Sejlsportsstjernen håber, at alle tilmeldte har mulighed for at deltage i september. Med udsættelsen har Team Rockwool Racing desuden fået mulighed for at oprette et antal nye pladser, så der er mulighed for, at flere unge sejlere kan få en uforglemmelig weekend på vandet.

En weekend med de bedste

En weekend, hvor de får lov at tage del i #ROCKTheBoat Academy-konceptet, der er et samarbejde mellem Rockwool og det danske SailGP-holds atleter, der giver unge talentfulde sejlere i alderen 13-22 år en fantastisk træningsweekend med nogle af verdens bedste sejlere.

Foruden masser af timer på vandet får deltagerne personlig coaching og taktiske tips samt råd om, hvordan man bliver en professionel atlet. Sidst, men ikke mindst, vil der være mulighed for at sejle med på Team Rockwool Racings foilende GC32-båd.

Du kan læse mere om akademiet her.

content-loader
content-loader
content-loader