Gå til hoved-indhold
Udstyr
MARQ Captain: American Magic Edition er bygget til at modstå elementerne og indeholder et internt, genopladeligt lithiumbatteri, der giver op til 12 dages batterilevetid i smartwatchtilstand, 28 timer i GPS-tilstand, 48 timer i UltraTrac™-tilstand og 9 timer i GPS-tilstand med musik. Foto: PR-foto

Nyt højteknologisk Garmin-ur skal hjælpe America’s Cup-hold i Auckland

American Magic og Garmin er gået sammen om at skabe det smarte sejlerur, MARQ Captain: American Magic Edition, der kan måle sejlerens fysiske form. Træninger, statistikker og flere maritime og teknologiske funktioner fås desuden i uret, der ikke er helt billigt.

Af Sara Sulkjær |

En kombination af tradition og innovation. En til tider vanskelig cocktail, som Garmin i samarbejde med det verdenskendte sejlerteam, American Magic, har forsøgt at kombinere forud for den 36. America’s Cup.

Det sker i det såkaldte MARQ Captain: American Magic Edition-ur, som har teknologi, atletisk præstation og taktisk udførelse som sin grundstamme.

To urskiver

Med en marineblå silikonerem med rød lås er uret designet til at hædre holdets arv med, ligesom American Magic-navnet er indgraveret på rammen og American Magic-logoet ses på de specialiserede urskiver.

Hele to sejladsfokuserede urskiver i eksklusivt design er en del af produktet. Den analoge urskive er fremtrædende med en "T-minus", nedtælling til løbsdagen i Auckland, mens den digitale urskive har en silhuet af Defiant, holdets nye, foilende monohull-sejlbåd. 

Nye sejlegenskaber inkluderer desuden en forudindlæst grinding-aktivitet, der giver sejlere mulighed for at øge deres atletiske præstation, både til lands og til vands.

- Vi er beærede over at være en del af arven fra American Magic og deres udfordring i America's Cup, højdepunktet for sejlsport og den ældste pokal i international sport. Vi er overbeviste om, at vores ure giver teamet de værktøjer, de har brug for, når de konkurrerer om trofæet, og vi er glade for at være en del af deres succes på vandet, understreger Dan Bartel, Garmin vice president of global consumer sales, i en pressemeddelelse.

Uret overvåger brugeren

For at konkurrere i America's Cup er det afgørende, at hver atlet er i fysisk topform. MARQ Captain: American Magic Edition inkluderer tre træninger designet af American Magic-trænere.

Brugere kan således vælge mellem følgende: Race Simulation, Fitness Test og Intervals for at opleve en lang række muligheder, som holdet bruger i deres træning. 

Uret inkluderer endvidere flere sensorer, der overvåger generel helse og velvære, såsom indbygget håndledsbaseret pulsmåling og en pulsoximeter. 

Efter aktivitet kan brugerne se avancerede træningsstatistikker, der inkluderer løbedynamik, varme- og højdejusteret V02 Max plus en restitutionsrådgiver for at sikre, at kroppen får de maksimale træningsfordele og for at reducere skaderisikoen.

Kan justere træningsmængden

Også American Magic-sejlerne benytter sig af urets mange features: 

- Vores atleter imødekommer de fysiske krav ved racing ved at arbejde endnu hårdere i træningscentret, fortæller Baden Cashmore, American Magic's Injury Prevention Specialist og træner.

- Gennem tracking af puls og træningsbelastning på vandet og i træningscentret er vi i stand til at justere træningsmængden for at optimere ydelsen. Garmin-wearables og teknologi giver mig mulighed for at spore hver atlets arbejdsbyrde til lands og til vands, hvilket giver mig informationen til at ændre deres program i overensstemmelse hermed, uddyber Cashmore.

Flere smartwatch-funktioner

Fra æsken kommer MARQ Captain: American Magic Edition forudindlæst med TopoActive Europe-kort og support til valgfrie BlueChart® g3 kystdiagrammer og GPS-navigation, maritime profiler og vejrprognoser, herunder stormalarmer, hjemmehavnsforhold og mere. 

Det er kompatibelt med inReach®-satellitkommunikation til tovejskommunikation og SOS-funktionalitet3. 

Andre smartwatch-funktioner inkluderer streaming af musik, Garmin Pay™ kontaktløse betalinger, daglig aktivitetstracking1, søvnovervågning1 og smarte underretninger, der er kompatible med Apple® og Android™-enheder.

MARQ Captain: American Magic Edition har en vejledende salgspris på 15.299,00 danske kroner. Læs mere om uret her.

content-loader
content-loader
content-loader