Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
X-Yachts Gold Cup er populært hos bådejerne. Der er både famliesejladsd og ræs. Fotos: Frederik Sivertsen/X-Yachts

Kampen om pladser i X-Yachts Gold Cup 2021 er i gang

I 2021 arrangerer X-Yachts Gold Cup i Aarhus i tæt samarbejde med Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Eventen holdes i pinsen den 21. – 23. maj, og der vil være noget for enhver smag. Tilmelding er åben med early bird-pris.

Af Troels Lykke |

Der er kapsejlads for dem, der hygger sig med konkurrencen i distance, i familieklassen, mens de inkarnerede kapsejlere kan mødes i sports-klassen, både på distancen og på op- og ned-baner.

Hvis man sejler i en X-model, der er over 50 fod, er der også en særlig klasse til denne version, ligesom man introducerer en ny doublehand-klasse i X-eventen, der sejles til maj.

- Vi har store forventninger til denne event, fortæller CEO fra X-Yachts, Kræn Brinck Nielsen, og uddyber:

- Samarbejdet med Sailing Aarhus fungerer fantastisk, og vi går med den samme målsætning, nemlig at arrangere en uforglemmelig event, hvor kapsejlads og det sociale aspekt går hånd i hånd i fin balance.

Tilmelding med early bird

Også CEO fra Sailing Aarhus, Jon Koch Hansen glæder sig:

- Det skal blive spændende at se, hvor mange der tilmelder sig til eventen i løbet af de kommende 2½ måneder, hvor vi kører med et early bird-priskoncept.

- I 2019, da X-Yachts sidst afholdt Gold Cup, blev der oprettet ventelister mere end sels måneder før selve eventen. Vi håber på den samme succes for 2021, slutter Koch Hansen.

Tilmelding åbner på søndag

Tilmelding til X-Yachts Gold Cup åbner på søndag den 15. november.

Vil man læse mere om eventen eller registrere sig, kan dette gøres på Sailing Aarhus’ website. Også på X-Yachts’ website kan man læse om eventen.

content-loader
content-loader
content-loader