Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Man kan deltage med 4 eller 5 personers besætninger, det er valgfrit. Foto: Frederik Sivertsen/sejlsportsligaen

Kvinde-succes: 21 WOW-hold klar i Sundby

For tredje år i træk markerer Sundby Sejlforening sig inden for kvindesejlads. WOW Copenhagen Regatta i Sundby Sejlforening sejles 19. - 20. september, selvom arrangøren har holdt vejret de seneste par måneder. Der forventes 18-21 hold til start.

Af Troels lykke |

Selvom tiderne lige nu er anderledes end alt, hvad man kender, begynder det at ligne sig selv, og det betyder stævneafvikling, fortæller Nynne Desirée Ammundsen fra Sejlsportsligaen.

Hun fortæller videre:

Sammen med Sejlsportsligaen ønsker Sundby Sejlforening, at vi alle har noget at se frem til, når vi er på den anden side af sommeren.

Forberedelserne er startet

Stævneleder, Jesper Lorentz fortæller:

- Vi er stolte over at være vært for dette fantastiske arrangement og glæder os til at byde alle besætninger velkommen. SSF og Sejlsportsligaen håber, at situationen er så normaliseret til september, at vi igen kommer til at møde besætninger fra resten af Europa.

Tilmeldingen

Først til mølle-princippet er gældende igen, dog max tre udenlandske hold fra alle andre nationer end Danmark.

Der vil derfor være rigelig plads til de danske hold, som gerne vil deltage i WOW Regatta. Man kan deltage med fire eller fem personers besætninger, det er valgfrit.

Program, deltagere med mere opdateres løbende på WOW Facebook samt www.sejlsportsligaen.dk/wow.

Situationen taget i betragtning

Tilmeldingen foregår i to steps. Første step er at holdene tilmelder sig. Derefter følger forplejning, da der stadig arbejdes på den mest hensigtsmæssige løsning. Det afhænger af anbefalinger, erfaringer m.m. Dette vender vi tilbage med, så snart vi er i gang med step ét.

Corona-situationen tages i betragtning, og bliver det nødvendigt, tilbagebetales tilmeldingsgebyret, såfremt at myndighedernes anbefaling ændres.

Ligesom de andre år kommer der hverken til at mangle kaffe, lækker frokost eller kage til de mange deltagere uanset hvad.

Tilmeldingen kan foretages her.

Læs mere på www.sejlsportsligaen.dk/wow eller www.facebook.com/WomenOnWater.WoW/.

content-loader
content-loader
content-loader