Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Friske WOW-kvinder har hele januar trodset vinterkulden. Foto: Women on Water

Kvindernes WOW-koncept spreder sig til lokale sejlklubber

WOW – Women on Water breder sine aktiviteter. Fornylig er landets klubber hoppet med på bølgen med særlige WOW-hold for kvindelige sejlere.

 

Af Sara Sulkjær |

Det kvindelige sejlmiljø rykker. Ikke kun det landsdækkende Women on Water-netværk har fået vind i sejlene, men nu begynder flere lokale sejlklubber ligeledes at arrangere sejlads målrettet de kvindelige klubmedlemmer under WOW-fanen.

Blandt andet har klubber i Lynæs, Aarhus og København taget konceptet til sig: 

- Vi har en god håndfuld kvinder, der som noget nyt har trænet én gang om ugen i 2018, og som her i vinter- og forårshalvåret går til ”J/70 taktik og strategi” nede i klubben. Så der sker helt bestemt meget omkring WOW-holdet Thalassa (kendt fra den græske mytologi, red.), fortæller Jens Scheller Andersen, der hjælper med koordinering og undervisning i Sejlklubben København. 

Motion og sejlaftaler

Også andre steder i København kan de kvindelige sejlere møde ligesindede i vinterperioden. Det landsdækkende WOW-netværk har gennem hele januar stablet tørtræning på benene for de interesserede kvinder i Nordhavn. 

Et koncept, der bygger på anderledes og sjov fysisk træning, hvor det sociale er i centrum og nye sejladsaftaler kan arrangeres:

- Jeg nyder virkelig WOW-træningen og holder absolut af at dyrke sport med andre sejlere. Det er en god mulighed for at lære hinanden at kende. Faktisk kunne vi efter sidste træning planlægge at sejle sammen den anden dag, fortæller Olga Henneberg, Post.doc. på Københavns Universitet, i en pressemeddelelse.

Træning på lørdag

Alle er velkomne til tørtræningen, der foregår i roligt tempo, hvor man blot giver, hvad man har. Næste fællestræning på Konditaget er lørdag d. 2.2 kl. 9.30. Følg med i eventen her - du skal dog være medlem af Facebookgruppen Women on Water – bagom for at tilmelde dig begivenheden.
 
Følg desuden de øvrige WOW-aktiviteter på Facebook her.

content-loader
content-loader
content-loader