Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Black Friday med mange kunder i en butik er lige nu en farlig cocktail, vurderer man hos Marinetorvet. PR-foto

Corona får Marinetorvet i København og Haslev til at flytte mere salg online under Black Friday

I år flytter Marinetorvet meget af salget online for at minimere risikoen for coronasmitte på Black Friday. Alle nedsatte varer bliver lagt online på virksomhedens hjemmeside og natten til den 27. november 2020.

Af Troels Lykke |

Sejlerfolket har i den grad taget Black Friday til sig som dagen, hvor man køber de ting til båden, der har stået på ønskelisten gennem sæsonen.  

I år er ingen undtagelse, hvor udstyrsbutikkerne traditionen tro står klar med en stribe gode tilbud på alt fra elektronik til redningsveste og sejlertøj.

Men hvordan håndterer man Black Friday, hvor der kan være fyldt med kunder, når vi står midt i en global coronapandemi med forbud mod mange mennesker samlet?

Hos Marinetorvet, som har butikker i København og i Haslev på Midtsjælland, har man ændret strategi og flytter store dele af salget online.

Opfordrer kunder til at komme med ønsker

Marinetorvet opfordrer ligefrem kunderne til at komme med ønsker til hvilke varer, som skal nedsættes på tilbud. 

På Marinetorvets Facebookside har mange allerede skrevet sine ønsker, og firmaet garanterer, at hvert ønske bliver taget seriøst og med stor sandsynlighed nedsat til Black Friday.

- Alle varer, som bliver godkendt til nedsættelse, bliver lagt online på virksomhedens hjemmeside. Natten til den 27. november, hvor Black Friday skydes i gang, nedsættes alle varerne. Så kan man i ro og mag sidde derhjemme og bestille sit bådudstyr uden at risikere smitte, fortæller indehaver af Marinetorvet, Jens Juul til Minbaad.dk.

Især tilbud på navigationssystemer

Jens Juul håber dog stadig at se en hel bestemt kundegruppe i butikkerne til Black Friday - nemlig dem, som er ude efter større navigationssystemer.

- For det første har vi Danmarks største udstilling med marineelektronik, så det giver god mening at se og prøve instrumenterne, inden man beslutter sig. For det andet kan man faktisk tilbyde nogle bedre priser på store systemer til kunderne i butikkerne end på nettet, forklarer Jens Juul. 

Læs mere om Black Friday på Marinetorvets hjemmeside eller Facebookside.

content-loader
content-loader
content-loader