Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Privat sejler Julie Elver Spækhugger i Kvindelig Sejlklub, hvor hun også er medlemsadministrator. Desuden er hun medejer af en Correbee21 med kajplads i Svanemøllehavnen. Foto: Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion ansætter Spækhugger-sejler og journalist Julie Elver som kommunikationsansvarlig

Efter flere måneders tavshed fra Dansk Sejlunion sker der nu noget. 37-årige Julie Elver bliver nemlig hovedkraften i Dansk Sejlunions samlede kommunikationsindsats. Hun er aktiv sejler i Kvindelig Sejlklub og medejer af en Correbee21.

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunion opruster på kommunikationsområdet og har netop ansat den 37-årige journalist Julie Elver.

Hun kommer med bred erfaring inden for mediebranchen, senest som selvstændig journalist, redaktør og kommunikationsrådgiver, fortæller Dansk Sejlunion på deres hjemmeside.

Gennem fem år med egen virksomhed har hun arbejdet for en lang række store danske virksomheder, ngo’er og organisationer med blandt andet medlemskommunikation, employer branding og redaktionel journalistik fra ind- og udland.

Aktiv i Kvindelig Sejlklub

Tidligere var hun ansat som kommunikationsansvarlig og leder af journalistlinjen på Vallekilde Højskole, hvor hun stod i spidsen for undervisningen af højskolens mest populære hovedfag.

Privat sejler hun Spækhugger i Kvindelig Sejlklub, hvor hun også er medlemsadministrator, og er desuden medejer af en Correbee21 med kajplads i Svanemøllehavnen.

- Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg måtte søge stillingen som kommunikationsansvarlig hos Dansk Sejlunion. Stillingsopslaget matchede mine faglige kompetencer såvel som personlige interesser, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre job end at skulle bidrage til at fremme sejlsporten i Danmark, siger hun.

Et af Julie Elvers helt store indsatsområder bliver at sikre en rød tråd i Dansk Sejlunions kommunikation på tværs af platforme og kanaler.

- Sammen med gode kolleger og aktive medlemmer glæder jeg mig til at bringe landets sejlere og klubber tættere sammen og dele inspiration og viden på tværs. Dansk Sejlunion er et samlingspunkt inden for sejlsportens verden, og det skal vores kommunikation selvfølgelig afspejle.

Dansk Sejlunion havde mange ansøgninger

Dansk Sejlunions direktør, Christian Lerche, glæder sig over endelig at kunne byde Julie velkommen på holdet.

- Vi fik utrolig mange kompetente ansøgninger til jobbet, men vi var ikke i tvivl om, at vi skulle ansætte Julie. Hun kommer med en solid faglig ballast og repræsenterer desuden en stærk målgruppe blandt vores nye medlemmer, de yngre kvinder, som, jeg er sikker på, også vil gavne os fremover. Vi er overbeviste om, at hun er den rette til at løfte opgaven, og jeg glæder mig meget til at udvikle vores kommunikation sammen med Julie.

content-loader
content-loader
content-loader