Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Vi tilbyder nogle meget alsidige jobs med stor selvstændighed og en bred kontaktflade i og omkring sejlsporten. Vi aflønner efter dine kompetencer, skriver Dansk Sejlunion.

Dansk Sejlunion søger to nye medarbejdere til kommunikation og markedsføring

Dansk Sejlunions meget kompetente journalist, fotograf og kommunikationsmand Flemming Ø. Pedersen stopper om få måneder, i stedet søger Dansk Sejlunion en medarbejder til kommunikation og en til marketing.

Af Troels lykke |

Brænder du for sejlsport og behersker du dit håndværk inden for kommunikation eller markedsføring?

Så kan du være en af vores to nye medarbejdere, der i fællesskab skal skabe helt ny energi og resultater i vores kommunikations- og markedsføringsindsats.

Sådan skriver Dansk Sejlunion på deres hjemmeside, hvor du kan søge stillingen.

Dansk Sejlunion har rigtig meget på hjerte og mange forskellige interessenter – fx klubber, sejlere, offentlighed, kommercielle partnere, myndigheder og presse. Vi vil være bedre til at nå ud med vores budskaber til den enkelte sejler og tiltrække flere sponsorer og kommercielle partnere.

Vi tilbyder nogle meget alsidige jobs med stor selvstændighed og en bred kontaktflade i og omkring sejlsporten. Vi aflønner efter dine kompetencer.

Stilling som kommunikationsansvarlig:

Du bliver hovedkraften i vores samlede kommunikationsindsats, der fx omfatter presse, nyhedsbreve, hjemmeside, videoer og sociale medier. Du skal også inspirere, motivere og sparre med bestyrelse, ledelse, kolleger, sejlere og sejlklubber for at sikre kvalitet og effekt af kommunikationen.

Du kan have en baggrund som journalist eller anden kommunikationsfaglig uddannelse, og du skal have nogle års relevant erfaring – gerne inden for sportens verden. Du skal være sprogligt stærk og beherske alle relevante kommunikationskanaler. Det vil være en fordel, hvis du selv er sejler eller kender til sejlsport og tursejlads.

Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstider – særligt i forbindelse med store sejlsportsbegivenheder i Danmark eller i udlandet. I perioder får du travlt.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med sportschefen og direktøren og vil indgå i et team med vores hjemmesideredaktør og den nye marketingmedarbejder, hvor grænsen mellem jeres arbejde vil være flydende.

Stilling som marketingmedarbejder

Du skal udfylde vores markedsføringsfunktion, der skal understøtte salgsindsatsen over for potentielle sponsorer, gennemføre konkrete aktiviteter med vores kommercielle partnere og få hele organisationen til at arbejde mere kommercielt. Dine opgaver vil spænde vidt, fx:

  • udarbejde salgsmateriale og -præsentationer
  • gennemføre sponsorarrangementer
  • skaffe adgang til kommercielle partnere (fx sponsorer og annoncører) og deltage i møder med sponsorer og kommercielle partnere
  • hjælpe kolleger med at få deltagere til aktiviteter og kurser
  • forberede og gennemføre udstillingsdeltagelse
  • sikre at hjemmesiden fremstår attraktiv for kommercielle partnere

Der er tale om en helt ny funktion, så du får selv et stort ansvar for at udvikle jobbet.

Du har en relevant uddannelse inden for markedsføring eller sport marketing. Du har nogle års erfaring med dokumenterbare resultater. Det vil være en stor fordel, hvis du selv er sejler eller kender til sejlsport.

Du kan også komme fra en tilsvarende stilling i en anden sport. Du har en stærk kommerciel sans, er udadvendt, samarbejdende og kommunikerer godt. Du er sikker i at bruge digitale platforme og sociale medier til at skabe kontakter og resultater.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med sportschefen, direktøren og vores eksterne salgsorganisation og vil indgå i et team med den nye kommunikationsansvarlige, hvor grænsen mellem Jeres arbejde vil være flydende. Der er et stort pres for at opnå kommercielle resultater.

content-loader
content-loader
content-loader