Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
28-årige Anne-Marie Rindom har haft en formidabel 2019-sæson. Foto: Arkivfoto

Verdensmester Rindom skal inspirere kvinder til at forløse deres talent på netværksmøde i Aarhus

De fremmødte kvinder kommer fredag i lære hos en sand mester, når de skal lære at udfri deres evner i arbejdslivet, på vandet eller i socialt samvær med andre. Women On Water-netværket står bag arrangementet.

Af Sara Sulkjær |

En EM-titel, hele to verdensmesterskaber og en nyligt opnået titel som verdens bedste kvindelige sejler internationalt efterlader ingen tvivl om Anne-Marie Rindoms talent. 

Men hvorfra har Laser Radial-sejleren fundet modet til at forløse sit store talent? Og hvordan kan talentet skabe motivation og engagement for andre?

Det er emner, som Anne-Marie Rindom den 24. januar deler med de fremmødte kvinder på Women On Water-netværkets møde i Aarhus.

Oplægsholder og facilitator

Ved sin side vil sejleren have oplægsholder Simon Toftgaard og Susanne Hoeck, facilitator og prisnomineret journalist.

Mens sidstnævnte i øjeblikket har sat kursen mod OL i Tokyo som ’Photo Venue Manager’ for International Olympic Commitee, har Toftgaard været med til at stifte folkebevægelsen Pærfekt:

- Pærfekt flytter grænserne for, hvad folk i dag tror er ”normalt”. Når man som jeg sidder i kørestol, er jeg på mange måder en del point bagud på forhånd, forklarer Toftgaard i invitationen til eventen.

Mød andre kvinder

En event, der skal bringe kvinder sammen, således at både inspirationen og talentet får lov at blomstre: 

- Kom og bliv inspireret til selv at bruge dit talent og gøre en forskel og mød samtidig andre inspirerende kvinder, lyder den afsluttende opfordring fra arrangørerne.

Aarhus Internationale Sejlsportscenter sætter rammerne om netværksmødet, der løber af stablen mellem klokken 8.30 og 11.00.

Allerede fra kl. 8.00 indledes med registrering, kaffe og crossainter. 

Læs mere om eventen i invitationen, ligesom tilmeldingen, der koster 199,00 kr., kan foretages her.

content-loader
content-loader
content-loader