Gå til hoved-indhold
Udstyr
quatix 6 Titanium har ridsefast safirglas, titanium urkrans, knapper og bagkasse, og inkluderer et titaniumarmbånd samt en cirrus blue silikone QuickFit ™ rem til en vejledende pris på DKK 8.299

Garmins Quatix 6 - James Bond-uret til sejleren, lystfiskeren og den motionerende

Quatix 6 kan meget. Det har funktioner til sejlsport, fiskeri, cruising og er kompatibel med Garmins kortplottere og anden marineelektronik, som eksempelvis autopilot-kontrol, datastreaming, e-mails, opkald, hjælp til sejlads, Fusion-Link™ underholdningskontrol og mere. 

Af Troels lykke |

Quatix 6 - den næste generations marine-GPS og smartwatch-serie designet specielt til livet på vandet.

Som mere end bare et ur kombinerer Quatix 6 alle de bedste funktioner i Garmins flagskib, fēnix® 6, med specialiserede sejlsport-, fiskeri-, cruising- og sejladsfunktioner, inklusiv omfattende tilslutningsmuligheder med kompatible Garmin-kortplottere og anden marineelektronik. 

Dette gælder autopilot-kontrol, datastreaming, hjælp til sejlads, Fusion-Link™ underholdningskontrol og mere til. 

Med et robust, men raffineret design, har Quatix 6 forudindlæste aktivitetsprofiler til lands og til vands, herunder paddle boarding, golf, vandreture, roning, skiløb, kajaksejlads for blot at nævne nogle få, fortæller Garmin til pressen.

Mest sofistikeret marine-smartwatch

- Quatix-serien har slået sig fast som den mest sofistikerede marine-smartwatch-serie på markedet i dag, påstår Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales, og fortsætter:

- Uanset om du jager laks eller gedder, cruiser eller sejler, sejler kano eller kajak, har Quatix 6 alt, hvad du har brug for på vandet. Med tilføjelsen af nogle af vores mest efterspurgte funktioner, som indbygget musik, kontaktløse betalinger og forudindlæste topografiske kort og skikort, har vi igen redefineret marine-smartwatch-standarderne.

Med daglig aktivitetstracking og en række forbindelsesfunktioner fungerer Quatix 6 som et stilfuldt smartwatch, der kan bæres 24/7 og let overføres fra vand til land. 

Få emails og indgående opkald på uret

Quatix 6 giver brugerne mulighed for at modtage notifikationer på deres håndled for indgående opkald, beskeder, e-mails og mere ved at aktivere smart-notifikationer. 

Takket være Garmin Pay™ kontaktløse betalingsløsning er det samtidig nemt at foretage køb hurtigt, mens du er på farten uden andet end uret.

Quatix 6-serien indeholder også musiklagring på enheden på op til 2.000 sange, så brugere kan synkronisere afspilningslister fra flere af de mest populære musikservices til deres ur.

Uret fungerer ligeledes som et bærbart instrument, når det er parret med Garmin-elektronik ombord. Det kan streame NMEA® 2000-båddata for at give brugerne adgang til vigtig sensorinformation som hastighed, dybde, temperatur, vinddata og mere. 

Kontrollerer autopilot

Som tidligere modeller kan Quatix 6 også bruges til at kontrollere autopiloten for at ændre kurs, aktivere mønsterstyring og følge en GPS-rute, når disse to er parret.

Med et Quatix 6 er det desuden nemt at markere og gemme et waypoint, hvor som helst på båden uden at skulle vende tilbage til roret. 

Uret kan også bruges til at styre et underholdningssystem ombord takket være den indbyggede Fusion-Link Lite-app. Quatix 6 tilføjer endvidere support til valgfri BlueChart® g3-diagrammer med integrerede Navionics®-data, så de kan bruges som både et dedikeret eller back-up-navigationsværktøj.

Tidevandsdata og ankeralarm

Marine-entusiaster tilbydes en up-to-date tidevandsdata, der er downloadet for deres valgte område via en smartphone, og vil have adgang til disse data i syv dage. 

Uret er også udstyret med en ankeralarm til at advare brugere om drift og en beregner, der fortæller brugeren, hvor meget ankerline, der bør rulles ud. Til fiskeri er der en konkurrencetimer og en fangstlog, som hjælper brugerne med at holde styr på den fisk, de har fanget, og den resterende tid, før de skal tilbage til vejning. 

Når det kommer til sejlads, er Quatix 6 fyldt med SailAssist ™ -egenskaber med forbedrede sejlsportfunktioner som virtuel startlinje, afstand til startlinje, race-nedtællingstimer og tackassist.

Quatix 6 har samtidig håndledsbaseret pulsmåling til stress-tracking i løbet af dagen, håndledsbaseret pulsmåling til svømning og Pulse Ox6-iltmætning i blodet til understøttelse af avanceret søvnovervågning og akklamation. 

Den innovative Body Battery™-funktion giver brugerne mulighed for at se deres krops energiniveau på ethvert givet tidspunkt, hvilket kan hjælpe med planlægning af træning, hviletider og søvn.

Vandtæt til 100 meter

Med sine 47 mm har Quatix 6 en større, 1,3-tommers farveskærm med LED-baggrundsbelysning, så data er let synlige i ethvert lys. 

Med vandtæthedsklassificering til 100 meter er Quatix 6 bygget til at modstå elementerne og kan prale af op til 14 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand, 24 timer i GPS-tilstand og op til 60 timer i UltraTrac™-batterisparetilstand. 

Takket være den nye tilpassede Power Manager kan brugerne også se og kontrollere, hvordan forskellige indstillinger og sensorer påvirker batteriets levetid og endda justere deres batteribesparende tilstande for at forlænge batteriets levetid undervejs.

To versioner

Uret fås i to versioner, hvor den såkaldte Quatix 6 Titanium har ridsefast safirglas, titanium urkrans, knapper og bagkasse og inkluderer et titaniumarmbånd samt en cirrus blue silikone QuickFit ™-rem til en vejledende pris på 8.299,00 danske kroner.

Quatix 6 har en urkrans, knapper og bagkasse i rustfrit stål, og inkluderer en captain blue silikonerem. Her er den vejledende salgspris 5.799,00 kroner.

Kompatible marineprodukter inkluderer: GPSMAP® 722/922/1222 Plus, GPSMAP 1022/1222, GPSMAP 7400, GPSMAP 8400, GHC ™ 20, GNX ™ vindinstrument og GNT 10.

Urene er tilgængelige i Danmark fra medio april 2020, fortæller Garmin i Allerød.

content-loader
content-loader
content-loader