Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Få adgang til søkort overalt med Garmin's ActiveCaptain app

ActiveCaptain appen fra Garmin er gratis og skaber en enkel men effektiv forbindelse mellem din smartphone og din plotter, så du altid har søkort indenfor kort rækkevidde.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Garmin har koblet din kompatible mobilenhed sammen med plotteren, søkortet, kort og sejladsfællesskabet, så du praktisk talt kan administrere din sejlsportsoplevelse overalt.

Lars fra Garmin Danmark beskriver ActiveCaptain appen som:

- Et produkt som får elektronikken på din båd på nettet.

Ikke langt til omverdenen

Det er den gratis app ActiveCaptain fra Garmin som sørger for at du inden for kort rækkevidde har mulighed for at planlægge din næste tur hjemmefra eller hvis du allerede er på vandet. Samtidig kan du købe nye kort og søkort fra OneChart-butikken i appen.

Selvom du befinder dig på vandet er der ikke langt til omverdenen. Du kan aktiviere smart-notifikationer for at se opkald og meddelelser på din plotter.

Råd er ikke langt væk

Du kan også blive medlem af ActiveCaptain-fællesskabet så du hurtigt og nemt kan kontakte andre medlemmer af fællesskabet, hvis du skulle have brug for råd om havne eller andre interessepunkter.

Du behøver ikke engang stå ved plotteren for at styre den, det klarer ActiveCaptain-appen for dig, så du kan se og styre plotteren fra din smartphone eller tablet. 

Dataen mellem appen og plotteren bliver nemt synkroniseret, så de markerede waypoints og ruter overføres mellem plotteren og appen.

Meddelelser og opkald popper op på plotteren, hvis ikke du har smartphone eller tablet indenfor rækkevidde. PR-foto.

Iker Martinez-sagen med Nacra 17 snyd: Sejlsportens omdømme er på spil

"Vi bliver nødt til at slå hårdt ned og sikre, at det ikke betaler sig at snyde," fastslår Dansk Sejlunions formand, Line Market, i en kommentar til Iker Martinez-sagen. Den spanske sejler blev ved sidste års VM i Aarhus afsløret i at stille op med en båd, hvor der var snydt med sværdkisten.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites