Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Alle sejlerne ved Youngsters-stævnet er under 23 år. Foto: Frederik Sivertsen / Youngsters

Youngsters-camps kulminerer med første ligastævne i Sletten

Ti besætninger fra hele landet er i denne weekend med til at skyde Youngsters’ nye æra i gang, når starten går til det første ungdomsligastævne nogensinde. Besætningerne er mixed og består af enten fire eller fem sejlere.

Af Sara Sulkjær |

Efter en række succesfulde Youngsters-camps er tiden nu moden til, at de unge kapsejlere får deres eget stævne.

Den ærefulde værtsrolle ved det første ungdomsligastævne er tilfaldet Sletten Havn, der i denne weekend ligger rammer for stævnet. 

- Det skal være sjovt

Selvom Youngsters allerede har flere år på bagen, er et ligastævne udelukkende for de unge sejlere ikke en ny idé. Helt fra start har det været tanken og ønsket på et tidspunkt at afvikle et sådant stævne.

Der er derfor lagt op til en intens kapsejladsweekend med nogle af de dygtigste sejlere fra Sejlsportsligaens 1. og 2. division – men Youngsters er også meget andet: 

- Vi ser det første ungdomsligastævne som kulminationen på de første år af Youngsters, som var camps og hold i Sejlsportsligaen. Vi har undervejs i Youngsters lært meget. Vi har lært, at det skal være sjovt, der skal være et element af fællesskab, og det skal være lærerigt. Alt det er dét, som denne weekend står for, understreger udviklingschef Ann-Marie Mohr i en pressemeddelelse.

Hold fra hele Danmark

Sejlsportsligaens nye både bruges hen over weekenden, hvor der loves en del bedre sejlvejr, end hvad de sidste weekender har kunnet byde på.

Et sejlervejr, der kommer disse ti unge Youngsters-hold fra hele landet til gode:

1. Sundby
2. Elvstrøm Racing Team
3. Hellerup
4. Sletten
5. WOW
6. Præstø
7. Taarbæk
8. Aarhus
9. 69’erne
10. Vejle 

Stævnet kan følges fra Youngsters’ hjemmeside her.

content-loader
content-loader
content-loader