Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Situationen ændrer sig dag for dag, og vi følger den nøje, men forventer at træffe en endelig afgørelse senest d. 11-05-2020. PR-foto

Copenhagen Boat Show kan tvinges til at flytte udstilling en uge ind i september

Hvis det på grund af myndighedernes påbud bliver nødvendigt at flytte udstillingen, vil eneste mulige datoer for at gennemføre en event i 2020 være den 4.-6. september. På nuværende tidspunkt vil Copenhagen Boat Show ikke aflyse årets udstilling.

Af Troels lykke |

Statsministeren har den 6. april 2020 redegjort for genåbningen af Danmark på baggrund af COVID-19-situationen. I den forbindelse har hun meldt ud, at forbuddet mod store forsamlinger vil strække sig til og med august 2020.

Dette har naturligvis betydet, at flere festivaler, større arrangementer og udstillinger allerede er blevet aflyst, fortæller Tempo Huset i Ishøj, der står bag Copenhagen Boat Show.

Indtil videre d. 28. til 30. august

I den anledning ser arrangørerne på nuværende tidspunkt på muligheden for, hvordan de skal håndtere den alvorlige situation, og de vil naturligvis den kommende tid kigge på alle løsningsforslag.

Det fortæller Tempo Huset til pressen.

Indtil det bliver mere tydeligt defineret, køres videre med de allerede fastlagte datoer fra d. 28.-30. august 2020. På nuværende tidspunkt vil arrangørerne ikke aflyse årets udstilling.

- Situationen ændrer sig dag for dag, og vi følger den nøje, men forventer at træffe en endelig afgørelse senest d. 11. maj 2020, understreger de.

Flyttes måske til 4. september

Hvis det på grund af myndighedernes påbud bliver nødvendigt at flytte udstillingen, vil eneste mulige datoer for at gennemføre en udstilling i 2020 være d. 4.-6. september.

Læs mere på www.copenhagenboatshow.dk.

content-loader
content-loader
content-loader