Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Gert Toft fra Pantaenius fik talt en del med sine kunder på messen inde i Tempo Huset, som hurtigt blev fyldt når der kom regnskyl om søndagen. Klik ude i siden på billedet og se flere billeder. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Copenhagen Boat Show havde meget at se på - 19.823 besøgte bådmessen

Copenhagen Boat Show har bidt sig fast med de store spillere på markedet, som X-Yachts, Siim Både, Risbjerg, Dansk Marine Center og mange andre. Samtidig er messen i Ishøj godt indrettet. - Vi kan være messen bekendt, siger Gert Toft fra Pantaenius.

Af Troels lykke |

Minbaad.dks udsendte var på messen om søndagen. Her fungerede Copenhagen Boat Show som den skulle. Eneste kritik var måske at der var noget trangt på broerne.

Det samlede besøgstal for alle tre dage blev da også 19.823 personer, hvilket er et par hundrede under hvad der af besøg i 2018.

Men udstillingen startede godt den søndag formiddag. Jeg parkerede gratis bagved kunstmuseet Arken og måtte gå smål fem minutter hen til messen, hvor der var gratis adgang. 

Jeg blev ledt ind gennem det kæmpe Tempo Huset og mødte en masse relevante stande, lige fra sejlmagere, en systue fra Skovlunde, der havde tilbud på hynder, forsikringer, køleskabe, kortplottere, droner, sejlertøj, sikkerhedsudstyr, tovværk og meget, meget andet.

Da jeg kom udenfor var der en masse motorer og både på land, men også bovtrustere, Dansk Søredning og flere andre stande.

Kæmpe Prestige 750

En stor Prestige 750 til adskillige millioner kroner var der også. Her stod en del og smilte. Man kunne komme om bord efter aftale. 

Jeg gik til gennem udstillingen mod uret. Første bro var hvor de brugte både lå. Her var der virkelig mange både at se og der var stor interesse for det. For enden lå også to kæmpe flerskrogsbåde, der var spændende at se på, men også primært for millionærer.

Broen med de brugte både var også forbundet med broen med de nye både. Her var der også propfyldt ved 14. tiden, selvom det lige havde regnet.

Da vi skulle spise gik det stærkt. Unge mennesker sørgede lynhurtigt for at man kunne få en sandwich eller en kæmpe ristet pølse med brød for 50 kroner.

Respekt for at Copenhagen Boat Show har løftet den del. Det samme var det også da jeg købte en sodavand: Lynhurtig og smilende betjening.

Sejler: Lidt vel dyre sejlbåde

En ældre sejler fra Hundgie vi har talt med fandt at sejlbådene var vel dyre, især nu når det er så svært at låne af bankerne, som han udtrykker det. De store Arcona, Faurby, Bavaria, X-Yachts og flere af de andre ligger da også i gennemsnit på over to mio. kroner.

Men folk kunne da få lov til at drømme, og flere havde et skilt hvor der stod at man kunne komme om bord efter aftale, det ses mere og mere. Man vil have seriøse kundeemner om bord.

Men heldigvis var der også mange brugte både man kunne se på messen, og der var der både ned til 150.000 kroner, som mange ville have råd til.

Pantaenius: Vi kan være den her messe bekendt

Den aktive branchemand, forsikrings-direktør hos Pantaenius, Gert Toft, mener at Copenhagen Boat Show har fået det løft der skal til.

- Vi kan være den her messe bekendt. Det er en god kombination med Tempo Huset, hvor der især var mange da det regnede søndag, og jeg synes man efterhånden har fået en god variation med store og små både og en del udstyrsstande. Messen er nu så vigtigt at også Hallberg-Rassy fra Sverige kommer og X-Yachts møder op med tre både. I år var man også tilsmilet af solskin og vi nåede at få gode snakke med vores kunder, men også nye som vi fik kontakter, forklarer Gert Toft til minbaad.dk.

Flere vi talte med blandt udstillerne udtrykte tillige mange positive ting om udstillingen. Ikke mindst at Copenhagen Boat Show kører hvert år, nu ved de danske sejlere, at der hvert år er udstilling i Ishøj i slutningen af august.

content-loader
content-loader
content-loader