Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

KDY har succes med E-sejlads-træningen 'The Lockdown Series' - flere lande er med

- Da flere af vores medlemmer ikke kan komme på vandet grundet COVID-19, lancerer vi søndags E-sejlads-træning, 'The Lockdown Series', fortæller KDY-direktør Anders Myralf. Tyrkiet, Spanien, Sverige, Finland, Italien, Kroatien, Schweiz, Australien og Danmark er med.

Af Troels lykke |

I Kongelig Dansk Yachtklub har man, som mange andre nationer og institutioner, desværre måttet lukke ned for normale aktiviteter.

- KDYs klubhuse er lukket, klubbåde ligger stille i vandet, og vores medlemmer kan ikke socialisere, træne eller sejle på Øresund i klubregi, fortæller direktør i KDY, Anders Myralf.

Han fortæller videre:

Vi tager selvfølgelig situationen meget alvorligt, og ville ønske at kunne tilbyde aktiviteter såvel som træning, aftenmatcher, kapsejladser og andet. Vi byder alle velkommen, men lige nu er vi afskåret for al aktivitet.

Samtidig har vi afholdt vores E-sejlads-regattaer i løbet af hele vinteren på tirsdage (hvor det normale tirsdags-match finder sted i løbet af sæsonen).

Lancerede 'The Lockdown Series'

Da flere af vores medlemmer ikke kan komme på vandet grundet situationen med COVID-19, har vi derfor valgt at gøre noget andet.

I søndags lancerede vi derfor vores E-sejlads-træning, 'The Lockdown Series'.

Du bliver ikke kold eller våd - og ikke så træt, men det er sjovt, og god underholdning hjemme fra sofaen.

Sidste søndag havde vi deltagere fra UAE, Tyrkiet, Spanien, Sverige, Finland, Italien, Kroatien, Schweiz, Australien og Danmark.

Spændende sejladser, tætte og stor intensitet. Vores E-sailing dækkes live fra Esailing TV. Super regattatræning for vores medlemmer og alle andre i øvrigt.

Leger på de unges bane

Selvfølgelig har vi NOR / Sejlads vejledning, og da vi ikke kan bruge VHF, bruger vi en Discord-server til at kommunikere med sejlere.

Kongelig Dansk Yachtklub er en af ​​de første yachtklubber, der virkelig omfavnede E-sejlsport som et værktøj i det moderne YC.

Anders Myralf fortæller vider på kdy.dk:

- Vores medlemmer fra ”Piraterne” donerede 16 tablets til klubben, der skal bruges til e-sejlsport samt andre måder at engagere vores ungdom i vores træning og sejlsport. Vi tror, ​​at hvis vi har en udfordring med at holde de unge som medlemmer, er vi nødt til at "lege på deres bane". Så det gjorde vi.

Tirsdags E-regatta

Nu har vi 30-40 deltagere i vores tirsdags E-regatta, og hvor vi før plejede at mødes i vores klubhuse to gange om måneden, også for det sociale aspekt, og to gange om måneden online, har situationen med COVID-19 naturligvis gjort det hele online.

Her kan du finde information om Lockdown-serien (på engelsk): kdy.dk/esailing

content-loader
content-loader
content-loader