Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Anne Sophie Christensen, der sidste år krydsede Atlanterhavet i familiens X4.3er, står med sin mand, Kim Christensen. Foto: Troels Lykke

Anne Sophie Christensen er ny event- og klubkoordinator i Sailing Aarhus

Sailing Aarhus har sikret sig endnu en stærk sejlsportsprofil. Egå-sejleren Anne Sophie Christensen er ny event- og klubkoordinator i foreningen. Hun skal styrke klubsamarbejdet og være med til at hæve kvaliteten af foreningens events.

Af Troels lykke |

Anne Sophie Christensen er ny event- og klubkoordinator i foreningen og bliver dermed den anden tilføjelse til Sailing Aarhus siden årsskiftet.

Udover at være aktiv sejler, der sidste år krydsede Atlanten i deres X4.3er med hendes mand Kim Christensen og deres to børn, har Sophie ydet et frivilligt arbejde på klubniveau med bl.a. ungdomssejlads, stævneleder og træningslejre, ligesom hun var en vigtig del af VM-holdet i 2018.

Værdifuld sejlsportsviden

Nu bliver det så Sailing Aarhus, der får glæde af Sophies enorme netværk, viden og drive, fortæller en glad direktør for Sailing Aarhus:

– Det er endnu en fantastisk forstærkning til vores lille organisation. Anne Sophie besidder en erhvervsmæssig erfaring, der kan skubbe Sailing Aarhus i en helt ny retning, og så har hun en værdifuld sejlsportsviden. Sophie vil bl.a. fungere som klubkoordinator og skal være med til at styrke samarbejdet mellem klubberne og Sailing Aarhus, hvilket bliver et vigtigt indsatsområde for os i år, siger Jon Koch Hansen til Sailing Aarhus' hjemmeside

Vil betale tilbage til sejlsporten

Anne Sophie Christensen kommer i Aarhus Internationale Sejlsportscenter til at samarbejde med Sailing Aarhus’ nyudnævnte regatta manager Per Hjerrild og Jens Villumsen på eventplanlægningsdelen.

Førstnævnte kender hun fra VM, hvor de ifølge Sophie selv supplerede hinanden rigtigt godt.

– Jeg vil gerne give noget af det tilbage til sejlsporten, som jeg selv har fået. Jeg brænder for at arbejde på tværs af klubberne, men ved, at der medfølger visse udfordringer. Dem skal vi sammen forsøge at løse. Det, tror jeg, er nemmere, når man kender folk i alle klubberne, og så har Jon samlet et stærkt team, som skaber et godt udgangspunkt for at udvikle Sailing Aarhus, fortæller Anne Sophie Christensen.

Anne Sophie Christensen fordeler arbejdstiden mellem Sailing Aarhus og sit selvstændige virke.

I 22 år var Sophie ansat hos Mærsk, hvor hun bl.a. arbejdede med projektledelse og effektivisering. 

Kilde: Sailing Aarhus

content-loader
content-loader
content-loader