Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sommerens VM i sejlsport blev en kæmpe event. Nu er Sailing Aarhus klar med flere arrangementer. Foto: Sailing Energy

Sailing Aarhus vil skabe flere events med ny hovedpartner

Sailing Aarhus har fået vind i sejlene med virksomhedsfællesskabet Officelab, der tirsdag blev præsenteret som partner. Spændende events er på vej, lover direktør Jon Koch Hansen.

Af Sara Sulkjær |

Efter sommerens VM er Sailing Aarhus nu atter klar til at byde velkommen til nye events.

Det skal ske i samarbejde med virksomhedsfællesskabet Officelab fra Lystrup, der tirsdag blev præsenteret som organisationens kommende hovedpartner:

- Vi kan næsten ikke få armene ned, og jeg er enormt stolt over at kunne præsentere Officelab som vores nye hovedpartner, siger direktør Jon Koch Hansen i en pressemeddelelse.

Folkelige events

Også de lokale aarhusianer kan glæde sig over det nye samarbejde, lover direktøren: 

- Officelab bliver en aktiv partner i den kommende udvikling af Sailing Aarhus, og det åbner op for nogle helt nye muligheder, som aarhusianerne vil få stor glæde af, understreger Koch Hansen og fortsætter: 

- Vi har i den seneste tid arbejdet meget hårdt på at finde den rigtige partner til Sailing Aarhus, og med Officelab ombord kan vi virkelig fokusere på at lave nogle spændende og folkelige events, der samler aarhusianere omkring bugten.

Indenfor den nærmeste fremtid vil Sailing Aarhus i forlængelse af samarbejdet præsentere nye events, der skal udbrede kendskabet til bugten, sejlsporten og fællesskabet på vandet.

Hovedpartner bakker op om sejlsporten

Officelab, der huser over 200 virksomheder på adressen i Lystrup, bakker i høj grad op om at udvikle aktiviteterne og fællesskabet på vandet.

Selvom Officelab til dagligt beskæftiger sig med det fysiske fællesskab og vidensdeling mellem virksomheder, har sejlsporten stor betydning for selskabets direktør og stifter, Christoffer Broberg Flintholm:

- Sejlsport har fulgt mig det meste af livet. Fra at have sejlet på eliteplan som ung til i dag, hvor min familie og jeg nyder de danske somre ombord på vores båd. Det nære samvær og de store naturoplevelser repræsenterer livskvalitet for mig, siger direktøren.

- Og så går partnerskabet hånd i hånd med vores visioner hos officelab. Den tillid og samarbejdsvilje det kræver af et mandskab at sejle en båd kan overføres direkte til vores ønske om at skabe grobund for kompetencedeling og tætte relationer mellem virksomheder og individer, fortsætter han.

Treårigt samarbejde

Det nye partnerskab har en treårig løbetid, og der er lagt op til, at Officelab tager aktiv del i udviklingen af nye projekter og events.

- Vi har store forventninger til partnerskabet med Sailing Aarhus, der er funderet i et fælles værdisæt og ønske om at sætte både Officelab og den århusianske bugt på landkortet. Gennem en række ambitiøs fælles events ser vi frem til sammen at sprede glæden ved de unikke oplevelser på vandet, slutter Christoffer Broberg Flintholm.

content-loader
content-loader
content-loader