Gå til hoved-indhold
Udstyr
Stålkonstruktionen er leveret i varmgalvaniseret stål, med den lovpligtige CE-mærkning og konstruktion efter EN 1090 standarten. PR-foto

Ny bådkran fra Hvide Sande Shipyard, Steel & Service til Bork Havn

Nu er der ny bådkran til Bork Havn, der ligger i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Bådkranen kan løfte 8 tons.

Af Troels lykke |

Kranen, der er blevet bestilt af Ringkøbing-Skjern Kommune, er specialudviklet til placeringen og er både designet, beregnet og produceret i Hvide Sande.

Monteringen af den nye bådkran på Bork Havn blev udført med hjælp af både fagfolk og maskiner fra Hvide Sande Shipyard, Steel & Service, og er i dag taget i brug - til stor glæde for havnen og dens brugere, fortæller firmaet i en mail til Minbaad.dk.

Bruges til løft af lystfiskerbåde og sejl- og motorbåde

Her bruges kranen fortrinsvis til løft af sejlbåde, fiskerbåde og andre typer fritidsbåde, der typisk kommer på land vinteren over og retur i det rette element til foråret.

Kranen bruges herud over til mindre serviceopgaver af forskellig art i forbindelse med havnens daglige drift.

- Vi er meget glade for den løsning og service, vi har fået fra Hvide Sande, siger Søren, der er havnefoged på Bork Havn.

Kan løfte 8 tons

Stålkonstruktionen er leveret i varmgalvaniseret stål med den lovpligtige CE-mærkning og konstruktion efter EN 1090-standarden.

Bådkranen er naturligvis load-testet og har en WLL på 8 tons.

Hvide Sande Shipyard, Steel & Service producerer også andre on- og offshore kranløsninger i tæt samarbejde med Seasight Davits, der er placeret på Frejasvej i Ringkøbing.  

Du kan finde kontaktoplysningerne på leder af af design- og udviklingsteam Mads Baden på hvsa.dk eller skrive direkte på mailen mbn@hvsa.dk, hvis du har behov for en specialdesignet stålkonstruktion

content-loader
content-loader
content-loader