Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den nye bådkran hos Reese Marin testes her. PR-foto

Reese Marin i Aabenraa får ny 25 tons bådkran

Bådhandleren i Sønderjylland får den nyeste bådkran på markedet efter et stort bådsalg, der kræver mange op- og i-sætninger af både. En dieseltank til kunder er også sat op.

Af Troels Lykke |

Reese Marin i Aabenraa har haft et forrygende år med salg af 41 nye sejl- og motorbåde. Heraf var 17 sejlbåde, mange til yngre sejlere.

Alle både, der er solgt i år, har kostet over én million kroner, og det store bådsalg har skabt et øget behov for en kæmpe bådkran, der kan tage 6 meter brede både op til 25 tons.

Mastekran på vej

Henrik Reese fra Reese Marin forklarer til Minbaad.dk:

- Før havde vi en lokal vognmand, der satte både i vandet, men efter vi får mange både hjem til salg, havde vi behovet for en ny bådkran. Den kan løfte både på 25 ton, men den er testet op til 30 ton, påpeger Henrik Reese og uddyber:

- Kranen fungerer med fjernbetjening, den kører med wirer og med et jævnt løft uden ryk, som man ser på ældre bådkraner. Kranen har fire hejs, der kan indstilles samtidig. Vi får også en mastekran bygget til bådkranen snart, og alt det her gør os komplet med egen havn og stor bådhal.

Bådhandleren har i år også anskaffet sig en dieseltank til kunderne, ligesom hjemmesiden er blevet moderniseret.

content-loader
content-loader
content-loader