Gå til hoved-indhold
Havne
Agersø Havn blev årets havn i 2011. Foto: Tursejlerne

Vil du være havnefoged på Agersø Havn udfor det vestlige Sjælland?

Slagelse Kommune søger en havnefoged til tiltrædelse hurtigst muligt. Havnefogeden har ansvar for Agersø Havn, grønne områder og genbrugsstation.

Af Troels lykke |

Som havnefoged i Agersø Havn er du havnens ansigt og forventes at yde sejlere, lejere og andre kunder en god service, skriver FLID-havne.

Du skal samtidig være praktisk orienteret og serviceminded, og skal kunne fungere selvstændigt i et job med alsidige kontaktflader.

Du skal have kendskab til IT, engelsk og tysk, og have kendskab til det maritime miljø.

Havnefogeden varetager selv pasning af havnearealer, herunder også grønne arealer og rengøring/vedligehold af bade- og toiletfaciliteter, og skal selv kunne udføre mindre reparationer.

Du vil komme til at arbejde under Skælskør Havn, med opgaver både i Skælskør, på Stigsnæs færgehavn og som back up for Omø Havn.

Fuld tid

Stillingen er en fuldtidsstilling, og du skal kunne lide et sæsonbetonet job, hvor arbejdstiden varierer i forhold til sæsonen og med delt tjeneste, hvor der også forekommer arbejde i weekender og på helligdage, efter gældende overenskomst.

Havnefogeden på Agersø har et tæt samarbejde med Fonden på Agersø Lystbådehavn, hvor der hver dag er nogle faste arbejdsopgaver.

Det vil være en fordel at være bosiddende på Agersø, men ikke et krav.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst, ligesom der skal foreligge straffeattest ved ansættelse i Slagelse Kommune.

Søg senest 14. juni

Evt. yderligere oplysninger, kontakt venligst havnefoged Morten Christensen, Skælskør Havn, tlf. 58 19 42 04

Ansøgningsfrist: Mandag den 14. juni 2020. Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler. Ansøgningen sendes via: www.slagelse.dk.

content-loader
content-loader
content-loader