Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
WOW er nu også i Ungarn.

Woman on Water eksporteret fra Danmark til Ungarn

Seneste skud på stammen er Ungarn, hvor WOW er veletableret og inviterer til sejlads og fællesskab. WOW startede i 2018 i Danmark, sidenhen i Sverige og senest i Portugal med aktiviteter for kvinder, der vil dyste med andre stærke sejlere af samme køn.

Af Troels lykke |

WOW vokser sig store i Ungarn.

Seneste skud på stammen er Ungarn, hvor WOW er veletableret og inviterer til sejlads og fællesskab i bedste WOW-stil.

Det lyder fra den ungarske organisation, at WOW-lanceringen er gået lige, som den skulle. De mærker også den WOW-effekt, som der snakkes om herhjemme.

WOW-effekten er kendetegnet ved, at kvinderne vil sejle, de vil netværk, og de stormer frem rundt om i landet i mini-’communities’, fortæller Sejlsportsligaen til bådpressen.

Hvad er WOW Ungarn?

Historien minder om den danske version. To ihærdige kvindelige sejlere var frustreret over tilbuddet til andre kvinder, der gerne ville på vandet. 

Flere på vandet, sammenhold og aktiviteter på tværs af landegrænser er, hvad det nyetablerede initiativ er fast besluttet på at skabe: WOW Ungarn vil gerne give kvindelige sejlere en platform, der giver dem mulighed for at dele deres historier, understøtter dem gennem uddannelse, åbner nye muligheder for at deltage i racing og opfordrer også til sejlads til fritid.

Det stigende internationale fokus, eksempelvis senest World Sailings ’Global Rapport om kvinders rolle i sejlsporten’, hjælper selvsagt med at manifestere de nyeste og vellykkede udenlandske idéer og praksisser.

WOW vil integrere ungarsk samfund mere

Derudover forventer WOW Ungarn også at integrere det ungarske samfund mere, udveksle erfaringer, øge den ungarske deltagelse i internationale regattaer og invitere udenlandske kvindelige racere til ungarske regattaer.

WOW Ungarn er også til stede online på Facebook og Instagram, og vil arrangere forskellige begivenheder med særlig opmærksomhed på den første officielle ungarske regatta for kun kvindelige hold.

Du kan også komme med om bord ved at kontakte WOW Ungarn herunder:

sejlsportsligaen.dk/wow

 www.facebook.com/WomenOnWater.WoW/

content-loader
content-loader
content-loader